Niewidoczny96 Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Opublikowano 25 Kwietnia 2015 (edytowane) Witam. Czy jest ktoś może zainteresowany moim Ursusem 1222 z turem 2 sekcyjnym? Jest on z 1989 roku, ma 4175 motogodzin. Jest w stanie bardzo dobrym. Możliwość zarejestrowania oraz zamiany. Do tura dorzucam widły oraz łyżkę. Edytowane 25 Kwietnia 2015 przez Niewidoczny96
MariuszE38 Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Nie pomyliłeś się z tą pierwszą cyfrą??? Ten ciągnik ma 26 lat.
Niewidoczny96 Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Nie pomyliłeś się z tą pierwszą cyfrą??? Ten ciągnik ma 26 lat. Jak znajdziesz mi w takim stanie, z możliwością zarejestrowania, z tą ilością motogodzin, z turem dwu sekcyjnym w którym dorzucam łyżkę oraz widły za mniej to naprawdę wysyłaj mi ja od razu kupuje.
pawel885 Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Chyba masz paliwo za pół ceny że taką krową z turem robisz.... Ile on udźwignie?
tomek73 Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Opublikowano 26 Kwietnia 2015 W tamtym roku z sąsiadem jeździliśmy za 1222 taką do 15 tyś i nie było co kupić, wreszcie kupił, ale ja nie polecałem ją. Silnik pięknie chodził, jak i wprawie wszystko, oprócz żółwia, problem z papierem początek lat 80. Ja wolałbym coś starszego w starej masce za te pieniądze. No i w orce pokazała kopyto, wał na 3 części pęk, i cały silnik do wymiany. 6 tyś koszt, mechanik tylko 1,5 tyś wzioł po znajomości. Ogólnie kosztowała bez malowania 23 tyś, taż więc myślę ze ty pieniądze z turem to dobra cena, niestety te ciągniki wcale nie są już chodliwe.
pawel885 Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Czemu niestety, postępu nie oszukasz, kiedyś to był dobry ciągnik, podobnie jak żuk czy nysa, dziś ani to ekonomiczne, ani komfortowe ani nie wydajne maszyny...
Rekomendowane odpowiedzi
Sprzedaż warzyw z własnego ogródka
Ursus c330