Skocz do zawartości
pro82tsa

PRONAR 82 TSA brak mocy

Polecane posty

Wybrane dla Ciebie
galeria
Pronar
pro82tsa    0

Witam. Mam problem z pronarem 82 tsa mianowicie jest problem z odpaleniem przy niskich temperaturach, przy dużym obiążeniu jest brak mocy nie kopci nie przerywa poprostu spadaja obroty. Nigdy tak nie było. (zrobił się słaby)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Rolnik995    5

A może jest zapowietrzony na filtrze ? zobacz ten filter który znajduje się nad pompą wtryskową 

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
pro82tsa    0

Filtr jest pełny paliwa i jest odpowietrzony.


Ostatnio były wymieniane końcówki wtrysków i były orginalnie założone igiełki 5 a teraz zostały założone 6 i czy to robi różnice?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Wiadomość z agroFakt.pl

Uziu92    1357

moze zle cisnienie ustawione na tych nowych ? jakie koncowki zakladales ? ruskie ? jak tak to mozesz wyciagac spowrotem wtryski i te ruskie do kosza wywalic.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Uziu92    1357

wuzetem tylko i wylacznie, sa drozsze ale trzymaja przynajmiej i pyla jak trzeba. A turbina Ci pompuje ? jak slabo pali to moze cos z katem wtrysku.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
MrCzesio123    2

He he :) kolego przewierć korek od paliwa bo nie masz ssania :) ja tak miałem w 82a i w c 330 na większych obrotach przerywało im  w c 330 zobaczyłem że koreczek ma dziurkę zapchaną przewierciłem ją i działa jak po remoncie ;) a w 82a kupiłem nowy korek i nie miał dziurki to nawet zapalić nie chciał :)

Edytowano przez MrCzesio123

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się


×