Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Gość marekfarmer
Opublikowano

Prosiaki dzisiaj kupione waga 17-20kg cena 310zl/parę

Opublikowano (edytowane)

Edziu a czy czasem pan senator nie bazuje na amerykańskich topigs'ach? Te 10,21zł/kg to netto? Czy 180zł brutto za 15kg polską fermówke to dużo czy mało? (biorąc pod uwagę że u mnie na targowisku cena wyjściowa jest 360zł za parkę 20kg to chyba te 5kg różnicy nie będzie aż tak istotne biorąc pod uwagę wyższą jakość prosiąt fermowych?)

Edytowane przez maciej9911
Opublikowano

Edziu a czy czasem pan senator nie bazuje na amerykańskich topigs'ach? Te 10,21zł/kg to netto? Czy 180zł brutto za 15kg polską fermówke to dużo czy mało? (biorąc pod uwagę że u mnie na targowisku cena wyjściowa jest 360zł za parkę 20kg to chyba te 5kg różnicy nie będzie aż tak istotne biorąc pod uwagę wyższą jakość prosiąt fermowych?)

Cena 10,21 to cena brutto,wziołem 40 szt, pierwsze 20 szt średnia waga 19 kg,drugie 20 szt średnia waga 25.Jeśli faktycznie u ciebie na targowisku waga 20 kg i cena 360 zł to ok, ale czy tak jest z ta wagą?Pozdrawiam

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez Nieustraszony1044
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2024? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.
      Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301691-ceny-bydla-2024/page/195/#comment-4549726

• Przez DRIPOL
      Nowy rok, nowy temat. Zapraszam do dyskusji i podawania cen. 
      Jakie proponują Wam ceny na wagę żywą i poubojową?
      Kontyunacja wątku z 2024

• Przez DzikiSimental25
      Nowy Rok to i nowy temat. 
      Link do kontynuacji tematu : 

• Gość
      Przez Gość
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2024? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.
      Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/297364-ceny-bydla-2023/page/279/?tab=comments#comment-4253941

• Dodaj nową pozycję...
v