Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam pytanie, mam prosięta do kupienia po 8,40zł za kg średnia waga 25kg szczepione na odrobaczenie i M pakiem na płuca. Prosięta widziałem ładni ale i cena ładna. Jak myślicie warte za te pieniądze?

Opublikowano

A jak jest waszym zdaniem cena maksymalna za prosiaka żeby nie do łożyć do chodowi przy dzisiejszych cenach tucznika? Ja na przykład przeliczam w ten sposób żeby za tucznika kupił trzy prosiaki. Może to nie do końca jest sprawdzona metoda bo na przykład jakieś maluch kupie a już konkretny towar się nie mieści w moich wyliczeniach.

Opublikowano (edytowane)

a masz partię 900-1000szt.? moglibyśmy się dogadać i raz bym na próbę chętnie kupił. Za to też się płaci. Jak chcesz holendra z jednym numerem w ilości ok 1000szt. też musisz dać drożej

Edytowane przez LukaszBONQ
Opublikowano

11 zł/kg gdzie ty masz takie ceny??

Ja cenie 8 zł/kg i niektórzy narzekają że drogo...

jak narzekaja to niech nie kupuja a sami produkuja to zobacza ile to problemow z lochami wlasnie wrocilem z porodowki i pierwiastka zagryzla swoje 3 prosiaki

u mnie prosiak 10 zl kg zaszczepiony circo myco waga teraz ok25 kg

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez Nieustraszony1044
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2024? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.
      Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301691-ceny-bydla-2024/page/195/#comment-4549726

• Przez DRIPOL
      Nowy rok, nowy temat. Zapraszam do dyskusji i podawania cen. 
      Jakie proponują Wam ceny na wagę żywą i poubojową?
      Kontyunacja wątku z 2024

• Przez DzikiSimental25
      Nowy Rok to i nowy temat. 
      Link do kontynuacji tematu : 

• Gość
      Przez Gość
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2024? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.
      Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/297364-ceny-bydla-2023/page/279/?tab=comments#comment-4253941

• Dodaj nową pozycję...
v