Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
24 minuty temu, bratrolnika napisał:

E tam sporo czasu, przecież napisane w ogłoszeniu że od dwóch dni w PL, przecież handlarz by nie okłamał...

Ale chyba na lawecie, w trasie go malowali że zdążył wyschnąć

1 godzinę temu, Rolnik_z_Podkarpacia napisał:

https://m.olx.pl/oferta/same-85-CID757-IDoWCHa.html#position=5&page=2

Wisi na olx już sporo czasu. Jakaś podpucha bo widać że wymalowany pierwsza klasa.?

Tyle razy pisałem o tych okolicach

Opublikowano
16 minut temu, soltys48 napisał:

Tyle razy pisałem o tych okolicach

Pytam z ciekawości. Wymalowany jak pisanka na Wielkanoc więc już mnie odpycha. Jakieś zagłębie handlarzy?

35 minut temu, Agrest napisał:

Fajne zdjęcie. Garaż akurat na tylne koło. Chatka wygląda jak makieta na tle jelenia 

https://www.olx.pl/oferta/john-deere-7730-bardzo-ladny-stan-masseyfendtclaasnewholvaltra-CID757-IDCc71g.html

Uj z jeleniem, chata i obejścia pierwsza klasa😀

Opublikowano

Domasławek to kojarzę, trzeba będzie dopisać kolejny czarny punkt na mapie😂

@soltys48 mam pytanie do Ciebie, czy ten Twój znajomy handlujący ciągnikami ma jakiś 4x2 na stanie do opylenia ?

Opublikowano (edytowane)
7 minut temu, soltys48 napisał:

ładnego forda 46xx

Masz jakieś zdjęcia? A renaty, mf czy same nie ma na stanie?

Edytowane przez Rolnik_z_Podkarpacia
Opublikowano

Na stanie z tego co wiem jest tylko ten ford, jak trzeba to i zdjęcia można pstryknąc

5 minut temu, Agrest napisał:

A może jakiegoś ładnego małego sadownika z turem  ma?

stoi takie małe goowno , kioti chyba

Opublikowano

Kioti to taki ni rolniczy ni sadowniczy. To chyba poniżej 150cm się nie zwęzi. 

Tam jest silnik  deadong?

Opublikowano (edytowane)

Wiem ze dobra ale jak ze stanem to tylko na miejscu można się przekonać,bo widać ze malowany.

I do wapna zabawka dobra.

Edytowane przez Gość
Opublikowano

Nie wiem na jakich łańcuchach ja tam wole brocharda bo komora węższa niż wiatraki ale oferta godna zainteresowania tego jentila.

Opublikowano

Nie o grubość chodzi a kształt ogniw. Tu masz zwykły łańcuch a sporo zachodnich ma hakowe ogniwa a to kosztuje sporo przy wymianie. 

Opublikowano (edytowane)

Mi się podoba ta technologia ze wiatraki nie muszą wpychać tego gnoju do środka żeby go potem wywalić i jest na pewno dużo lżej a wszystkie marki mają wiatraki węższe od komory.Ale ten ze strony ich ma ogniwa jak w polskim czarna białostocka na oko.Nie zwróciłem na to wcześniej uwagi,Więc forum się przydaje.

Edytowane przez Gość
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v