Zaloguj się, aby obserwować  
Piter954

problem ze sprzęgłem mf5455

Polecane posty

Wybrane dla Ciebie
Piter954    0

witam mam pytanie w moim mf coś się dzieje ze sprzęgłem to znaczy że strasznie tarpie podczas jazdy. z góry dziękuję za odpowiedź

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Wiadomość z agroFakt.pl

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować  

  • Podobna zawartość

    • Przez mgmoto
      Witam, czy wiecie może jak uzyskać dostęp do katalogów AGCO , massey fendta itd... dzwoniłem do korbanka, ale powiedzieli ze ostatni raz robiłem u nich zakupy dwa lata temu i nie jestem stałym klientem ... mam massey 8170 i fendta 926 .. a katalog potrzebny ...
      Macie jakieś rozwiązania?
    • Przez ZjaRanyPL
      Witam posiadam Mf 3095 i mam problem z kontrolką ciśnienia oleju ponieważ się świeci a wspomaganie kierownicy,podnośnik oraz przyśpieszacz działają prawidłowo i wyjścia hydrauliczne również.Nie działa wałek wom,blokada,napęd działa nie da się go wyłączyć i nie działa przebita biegów żółw-zając cały czas na żółwiu. Jest jeszcze coś takiego ze po puszczeniu sprzęgła wszystkie kontrolki po chwili gasną a po naciśnięciu spowrotem sie na chwile zapalają i gasną.
    • Przez chrobi123
      Tak jak w temacie, jak odpowietrzyc hydraulike w mf.5445 dyna4, zmienilem olej i filtry a ciagnik nie moze sie uwlec, nie ma sily, czuc jak skrzynia dusi silnik, prosze o pomoc
    • Przez ceston
      Witam potrzebny mechanik do MF 1014 w sprawie hydrauliki bo już nie daje z nim rady. Kujawsko pomorskie okolice Grudziądza dokładnie 20 km od niego. Wyjmowalem już rozdzielacz od podnośnika czyscilem a on nadal uparcie dźwiga ramiona do góry.
    • Przez piterwx2
      Witam. Mam problem ,ponieważ z dnia na dzień przestał działać tur ,tzn. kilka dni temu wylałem stary olej i zmieniłem na nowy (AGROL U) założyłem filtr oleju hydraulicznego (nie było poprzedniego bo ktoś wyżucił i nie założył) odpowietrzyłem filtr i odpaliłem ciągnik zdziwiło mnie bo tur ani zareagował. Podnośnik działa, wspomaganie kierownicy też a tur nic. Nie wiem co dalej robić ręce opadają już od soboty próbuję to zrobić..
       
      PS: tur jest na hydraulice zewnętrznej tzn. (oddzielna pompa)
      Błagam o podpowiedz..
×
×
  • Utwórz nowe...

Ważne informacje

Używamy plików cookies, aby poprawić funkcjonowanie strony Agrofoto.pl. Pliki cookies dopasowują treść strony, w tym wyświetlanych reklam, do indywidualnych potrzeb i zainteresowań użytkownika, pozwalają nam również zrozumieć, w jaki sposób korzystasz z naszej strony. Korzystanie z Agrofoto.pl bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. Możesz dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce prywatności i plików cookies.