Skocz do zawartości

Egzamin zawodowy z kwalifikacji R.03 pisemny i praktyczny

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Dnia 23.04.2021 o 17:46, Cebulj napisał:

Siemanko wybieram się na kurs r3 czy da się tam jakaś wiedzę zdobyć przydatna na gospodarce? Czy egzamin jest trudny

Moim zdaniem materiały szkoleniowe na platformach e-learningowych kursu r.03 są przestarzałe i w niewielkim stopniu przydają się na gospodarce. Rolnictwo jak każda dziecina idzie do przodu i się rozwija. Niestety materiały trzeba wykuć i zdać na "starych zasadach", a na gospodarce będziesz się już uczył "właściwego podejscia". Myślę, że w czasie ostatniego roku największą więdzę można czerpać z doświadczeń innych rolnikó - fora internetowe, grupy na FB lub kanały z tematyką rolniczą na YT.

Sam egzamin to formalność, wszystkim - egzaminowanym i egzaminującym - zależy aby go zdać i otrzymać tytuł zawodowy. Jeżeli miałeś wcześniej do czynienia z rolnictwem to egzamin jest banalnie prosty, nawet bez solidnego przygotowania.

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez samia
      Cześć! Ktoś zapisany na egzamin w czerwcu w Radomsku? Słyszeliście jak taki praktyczny wgląda? Ile pytań, poziom trudności? Da się zdać? Pozdrawiam! 
    • Przez lolobug199x
      hejka! 
      chciałam zapytać jak w ogrodniku w sochaczewie jest z rekrutacją, atmosferą, nauczycielami i wyposażeniem
      • czy trudno tam się dostać czy raczej nie trzeba mieć wybitnych wyników z e8 
      • czy da się dogadać z nauczycielami i z uczniami
      • czy jest coś czego nie polecicie w tej szkole czy jest bardziej neutralnie?? 

• Przez miki_321123
      Cześć wszystkim!Mam pytanie jaki jest próg punktowy żeby dostać się do Technikum Rolniczego w Zamościu profil Technik Mechanizacji Rolnictwa I Agrotroniki.Z góry dziękuję.

• Przez miki_321123
      Kiedy są dni otwarte w zamościu nr 5 .Dla klas mundurowych jest 21 marca a dla technikum nie ma podanej daty.

• Przez miki_321123
      Cześć! Mam pytanie jaki jest próg punktów żeby dostać się na  profil Technik Rolnik Zamość.Z góry dziękuję.
  • Dodaj nową pozycję...
v