Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nie widzę perspektywy dla nas na najbliższy czas nie liczyłem ostatnio ale na pewno są straty, skupy cene cały czas w dół a co jest naj dziwniejsze kolejki mają na 2 tyg więc nawet nia wiadomo po ile sprzedam cena na dziś 3.80 porażka.

Opublikowano

17tego  sprzedałem po 4.35+vat dziś przywiozłem 70 szt za 8 tygodni będę miał ok 55 na sprzedaż jeśli cena nie podskoczy dziś przywiezione będą ostatnimi  :(

Opublikowano

Wie ktoś coś na temat rezygnacji z hodowli świń w strefie asf? Mówili coś w agrobiznesie ale nigdzie nie mogę znaleść żadnych konkretnych wiadomości na ten temat

Opublikowano (edytowane)

Trza chyba jakiś Ukraińców wynająć pod ministerstwo. Nóż w zęby i muszą krzyczeć: zajebe, zajebe. To może by ten pierwszy frajer Rzeczpospolitej ruszył głowe i dupe. A nie tylko, że Bruksela nie pozwala. Poniżej czterech cena nie ma prawa spaść i basta. Szmulewicz też by mógł z tych portek Sawickiego wyleźdź! Krew mnie zalewa jak widze cene za mielonke od Skiby16 zeta w sklepie. Wolny rynek. Robią nas w bambuko niemiłosiernie. A wszystko wina skórw... Putina i wspomnianych Ukraińców. Ręce opadają.

Edytowane przez grey6
Opublikowano

A co dokładnie chcesz wiedzieć? Można się ostro na tym przejechać. Jest dużo nieścisłości które rzucają się gołym okiem..

chcę znać zasady, czarno na białym, co i za ile i przez jaki czas. Może ktoś podać jakiś link z rozporządzeniem czy coś w tym stylu bo ja nic nie mogę znaleść, a wnioski przyjmują do końca maja

Opublikowano (edytowane)

zadne kukizy nie dajcie sie dymac telewizji, jedyny sensowny kandydat to Grzegorz Braun !!! otwórzcie oczy i uszy !!! nie głosujcie na podstawione marionetki !!!
Nie no ten to nawiedzony gostek. Ja tam dam na Ogórek choć nie pokazała cycków. A żona na muzyka. Broń nas Boże od prawników i histeryków. A ze świnkami moge poczekać do 19-stego. Cena i tak denna to niech choć po te 115 mają. Ja to biore na miękko. Takie hobby.
Edytowane przez grey6
Opublikowano (edytowane)

chcę znać zasady, czarno na białym, co i za ile i przez jaki czas. Może ktoś podać jakiś link z rozporządzeniem czy coś w tym stylu bo ja nic nie mogę znaleść, a wnioski przyjmują do końca maja

Właśnie o to chodzi ze nie ma określonych stawek tylko ogólna suma do podziału między wszystkich...

Edytowane przez marcus1998
Opublikowano

Dolnośląskie pow. świdnicki tamten tydzień tucznik 3,85 maciora 1,95 ceny z vat. A w sklepie wielkie promocje jak 1 zł opuszczą na schabie albo szynce i nie powiedzą Ci czy to z maciory , knura czy tucznika .... wrrrrr !!!

Opublikowano

Panie i panowie poszukuje "uczciwej"ubojni na wbc w okolicach Częstochowy za namiary będę wdzięczny 

Opublikowano

Mi ten majowy spadek to na klasyczną zmowe cenową wygląda. Ten strumyk z zachodu tez by zatrzymał. Ktoś na tym kokosy robi. Czas chyba zmienić ryjki przy korycie. Oj czas!!!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Nieustraszony1044
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2024? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.
      Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301691-ceny-bydla-2024/page/195/#comment-4549726

• Przez DRIPOL
      Nowy rok, nowy temat. Zapraszam do dyskusji i podawania cen. 
      Jakie proponują Wam ceny na wagę żywą i poubojową?
      Kontyunacja wątku z 2024

• Przez DzikiSimental25
      Nowy Rok to i nowy temat. 
      Link do kontynuacji tematu : 

• Gość
      Przez Gość
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2024? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.
      Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/297364-ceny-bydla-2023/page/279/?tab=comments#comment-4253941

• Dodaj nową pozycję...
v