Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Tykocin teraz ma slaby cennik 12,2 zł R (wyjsciowa ) nie warto nawet dzwonic ! chyba ze cos podniosa jutro jesli beda wogole kupowac bo we wtorek swieto! A za LM to chyba najlepiej placi Agrostar

Edytowane przez marijusz
Opublikowano (edytowane)

wagi mają dobre ale zawsze będziesz do tyłu na ich wagach sam doświadczyłem wspułpracy z nimi wysadził mnie w powietrze dwa razy więcej już mu się nie uda teraz już u nas nie jeżdzi jego szczęście bo w tych rejonach by mu były potrzebne ciemne duże okulary okolice ostrowa wlkp pozdrawiam i nie polecam  ;[

Edytowane przez iwik073
Opublikowano (edytowane)

Iwik ja też jestem z tych okolic o było ok zawsze ale ostatnio słyszę że dużo Kamil kombinuje. Do kogo teraz odstawiasz bo ja już nie mam pojęcia do kogo. Dałem do biernackiego to prawie 2 miechy mi kasę wisi.

Edytowane przez Mikruss
Opublikowano

kolego leszko27

Ja handlowałem z różnymi np opoń strzelin zawsze cena i kasa grała ten jest nowy

jestem z powiatu kłodzkiego 

cena za byki mieszańce 7.50  szarole 8zł/kg

to on aż pod kłodzko jeżdzi za bydłem, no ale co się dziwić jak u nas bydło już wyginęło i gdzieś tam ktoś jedna krowę trzyma z sentymentu a tak to pozostaje już tylko ZOO we Wrocławiu

Opublikowano

U mnie kiedys też był  Słaby po namowach kolegi i jak tak to cena taka jak przyjechał to cena 50gr w dół i odjechał pusto, na następny dzien przyjechał Mipol i zapłacił więcej od Słabego a jak pózniej się dowiedziałem to Słaby opycha bydło do Mipolu i tak to z posrednikami jest jak nie waga to cena.

Opublikowano

Jest kotoś z kuj-pom? Gdzie sprzedajecie i po ile, w okolicy duzo ale albo słaba cena albo waga chamsko oszukuje...

ja jestem z bydg sprzedaję do RAVY  nie mam problemów z nimi :) Mam nr jak coś :)

Jest kotoś z kuj-pom? Gdzie sprzedajecie i po ile, w okolicy duzo ale albo słaba cena albo waga chamsko oszukuje...

ja jestem z bydg sprzedaję do RAVY  nie mam problemów z nimi :) Mam nr jak coś :)

Opublikowano

Witam. Panowie jestem z podlaskiego, mam do sprzedania cztery byczki(mieszańce 2*lm i 2* montbeliarde) i jałówkę mieszańca sm ( waga wszystkich ponad 600kg). Jak myślicie do kogo najlepiej sprzedać?

Opublikowano

jak się nazywa ta firma co kolego pisałeś żłóty mercedes?

Ta firma to  MIPOL   firma ma siedzibe  w  starym sączu  ale bazy maja w opolskim dolnosląskim i wielkopolskim, jest tylko jedno ale ta cena jest  koloryzowana bo ja sprzedawalem do nich w  grudniu hf 600-700 bruttto jak to hf kościste itd   i dostalem cene 6.3 brutto

Opublikowano

Witam. Panowie jestem z podlaskiego, mam do sprzedania cztery byczki(mieszańce 2*lm i 2* montbeliarde) i jałówkę mieszańca sm ( waga wszystkich ponad 600kg). Jak myślicie do kogo najlepiej sprzedać?

Jestem z okolic Suwałk sprzedaje do Pernacha i jak na razie nie miałem z nim problemów. Skąt dokładnie jesteś?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez donweter1989
      No to mamy 2019 rok więc pora na nowy temat. To jak tam w cennikach bydła w tym roku do góry czy do góry😛 Do jakiej ceny za żywiec wołowy dobijemy w tym sezonie? czy to skupy nas dobiją?
      Kontynuacja tematu: https://www.agrofoto.pl/forum/topic/263888-cena-bydla-2018/
    • Przez NewhollandT5050
      Witam kolegow chciałbym w przyszłości z rodzicami postawic obore i mam pytanie odnośnie budynku murowanego lub z płyty obornickiej. Obora ma być uwieziowa. Chciałbym wiedzieć czy posiada ktoś taka obore z płyt i jak się spisuje ? oraz najważniejsze czy obora z płyt będzie tańsza niż cała murowana ? Dodam ze jeżeli już Budowa by się odbyła z płyt to byłby podmurowany mur na wysokość około 1.5 m. Dziękuję serdecznie za wszystkie odpowiedzi
    • Przez Scappy
      Witam czytających. Jakie macie sposoby na osobniki które lubią kopać przy dojeniu ? Jak się przed tym zabezpieczyć ? Są jakieś patenty na to czy wynalazki ? Pozdrawiam 😉.
    • Przez NiMamHa
      Bydło. Jakie jest wasze zdanie w temacie hodowli byków. Zastanawia mnie czy hodowla byków luzem to mit, że są spokojniiejsze czy jednak prawda?. A może są tacy którzy zdecydowanie popierają metodę wiązania byka łańcuchem jeden obok drugiego?. 
      Czekam na wasze odpowiedzi 😉
    • Przez afily
      Witam, podczas dojenia przez przypadek podłączyłem krowę z antybiotykiem, na około 15 sekund i zdążyłem założyć dojarke na dwa wymiona. Czy takie coś spowoduje jakieś konsekwencje, wyjdzie w probach? 
      25 sztuk dojnych, wszystko do tego samego zbiornika, ok. 700l dziennie
      Mogę dodać, że mleko odjeżdża za godzinę jak to pisze więc trochę słaba sytuacja...
  • Dodaj nową pozycję...
v