Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a jak bym zastosował ten rozdzielacz  bez sekcji pływającej to co było źle przecież mtz ma siłownik 2 str onego działania a szybkość opuszczania bym sobie regulował tym zaworem dławiącym

wiec do czego by miała służyć ta sekcja pływająca ?

Opublikowano

Jeśli nie wiesz do czego ona służy to nawet się za hydraulikę nie zabieraj. Bez tej sekcji siłownik stoi nieruchomo więc jak chcesz żeby maszyna poruszała się wraz z nierównościami terenu? 

Opublikowano

@hemi możesz powiedzieć gdzie masz  podłączony  ten twój rozdzielacz czyli gdzie zasilanie, powrót i w które miejsce wstawiłeś zawór dławiący lub jakieś zdjęcia

z góry dzięki  

Opublikowano

Jak mam podłączony rozdzielacz to patrz w mojej galerii, zawór jest na przewodzie idącym do siłownika podnośnika na wężu "od podnoszenia" regulacje mam wypuszczoną tak.

post-6498-0-91503400-1418682424_thumb.jpg

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez malyradzio
      Witam,
      Proszę o pomoc ,mam problem z podnośnikiem ,mianowicie niema kompletnie zasilania w panelu EHR. Zgasł nagle podczas pracy ,nie świecą się żadne diody ,nie reaguje na przełączanie pozycji góra /dół ,nie reagują przełączniki na błotnikach.

• Przez grzybekkee
      Witam. Mam problem z nowo nabytym ciągnikiem Case 5130. Problem polega na tym, iż nie ma możliwości sterowania podnośnikiem, ani przyciskami na błotnikach, ani dźwignią na panelu. Sterować można jedynie joystickiem, lecz te sterowanie również jest zepsute, ponieważ na 5 z 6 pozycji podnosi, a w jednej pozycji opuszcza. Do tego pokrętło z trybami pracy można przekręcić o 360°. Aha, i ta kontrolka (N) ciągle mruga.

Poprzedni właściciel twierdzi, że problem pojawił się podczas regeneracji pompy, więc jest taka możliwość, że coś źle podczepił.
    • Przez Theprzemo205
      Witam i z góry dzieki za odpowiedz. A więc najprawdopodobnej pojawi się na gospodarstwie belarus 82. Chciałbym aby ten ciagnik ciągal prase belujaca tylko on ma jedno stopniowe sprzęgło więc jak prasować kości trawe itp. Może ktoś mi wytlumaczy ?
    • Przez Kobra66
      Koledzy mam problem w 6420 z podnośnikiem, na suwaku chodzi ładnie góra dól a przyciskami nie, jak trzymam to podnosi i tak samo opada podnośnik a powinno być tak ze tylko się wciska a on opada lub podnosi do poziomu jak ustawiony jest podnośnik. Jaka może być przyczyna
    • Przez Agrotechno
      Witam, mam pytanie do was. Jak odblokować EHR w tym renault ? Ponieważ nie wiem jak 
  • Dodaj nową pozycję...
v