Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

żeby znaleźć dziewczynę trzeba to robić postępowo wiem że nie które odżucają odrazu po tym jak się dowiedzą jaki prowadzicie zawód ale są i take co potrzebują miłości i dbania o kobietę  np . jeśli macie jakąś na oku zrob na niej fajne wrażenie np taka mała niespodzianka wyślij jej lub daj czekoladę lub kwiatka :D pokazując że jesteś w jakiś sposób romantyczny :D ja np lubię romantyków ogólnie nie musi być to jakiś prezent wystarczy słowo :D cześć księżniczko i odrazu się japka cieszy :D

Opublikowano (edytowane)

No fakt ,że spiweaniem nie ryzykuj reszta powinna przynieść efekt,do tego kask na wszelki wypadek :P :P ,do tego mile slowo i Julia się skusi :D

No fakt ,że spiweaniem nie ryzykuj reszta powinna przynieść efekt,do tego kask na wszelki wypadek :P :P ,do tego mile slowo i Julia się skusi :D( Natalia)

Edytowane przez Tomasz78
Opublikowano (edytowane)

No wybacz ale czemu nie widząc mnie nie rozmawiając ze mna nigdy w życiu napisales mi komentarz pod moim zdjęciem na facebooku ze jestem twoja żona ; (

chyba już ci coś na ten temat napisałem ale ktoś poczty nie czyta chyba ? ale jak ktoś nie zna sie na żartach to nic nie poradze 

ale pogratulować toku myślenia a reszty nie będę publicznie pisał .nie jestem taki sk***ysyn a na koniec dodam ci ze troche zle to napisałas bo rozmawiali my haha

Niektórzy wola marzyc niz odezwac się ,strach im nie pozwala lub sa zamknieci w sobie

jak to do mnie to zle trafione bo ja mam wszystko na odwrotnie a po % i to konkretnych  to juz sie nawet nie hamuje tylko jade co myślę 

Edytowane przez maniek20