Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Profil usunięty
Opublikowano (edytowane)

To już i do tego doszło na tym portalu? :P ROZUMIEM ŻE ODPŁATNIE :D to może od razu jaka stawka? :P

Czego tam teraz uczą na tych studiach że te studentki takie niewyżyte teraz? :P

Edytowane przez KORSARZ1
Gość Profil usunięty
Opublikowano

No tytuł tematu i to "zainteresowanych zapraszam" wybacz, ale różnie to można interpretować.

Opublikowano

w sumie każdy orze jak tylko może nie ma się co dziwić w dzisiejszych czasach :D

Gość Profil usunięty
Opublikowano

chodzi mi o związek dwojga ludzi :)

Ale jaki, taki na chwilę, czy na całe życie? :P

Opublikowano

Bez znaczenia, natomiast jeśli będzie miał gospodarstwo, absolutnie nie będzie mi to przeszkadzało.. :)

To ja będę kibicował. Na pewno się uda, tu tylu samotnych chłopów na tym portalu że nie ma innej opcji.

heh dziękuję :)

Gość Profil usunięty
Opublikowano (edytowane)

Jak co ciągnie, normalne że chłop. :P:D Tylko właśnie, dlaczego akurat rolnik?

Edytowane przez KORSARZ1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez ursusomania
      poszukuje czesci do przyczepy krone 6000 turbo moze ktos wie gdzie dostane. dzwoniłem do serwisu to sie za głowe złapałem takie ceny.
    • Przez Freek
      Witam poszukuje osób oszukanych przez tą firmę może ktoś się znajdzie wiem że na pewno nie jestem sam. Chce odzyskać swoje pieniądze bo ten tur to porażka liczyłem się z tym że to nie będzie cudo ale bez przesady. Tur został na ciągnik dosłownie powieszony strach go używać a wgl to nawet się nie da, nic nie podłączone joystick wrzucony do kabiny tur cały chodzi śruby sworznie luźne. Prawdopodobnie przy próbie użycia poważnie uszkodzę ciągnik. Panowie wraz z szefem uciekli z montażu zostawiając mnie z tym szrotem. Liczę na was razem coś zdziałamy. Zamieszczam link do tego bubla. 
      https://www.olx.pl/oferta/tur-5-ladowacz-nowy-ursus-zetor-mtz-new-holland-CID757-ID8HqDR.html#85cd672596
    • Przez kamil5421
      Witam. Przeglądam forum i wszystkie linki nie działają . Tak więc poszukuję Tabeli Wysiewu do siewnika Stegsted STA 3m 25r , przekładnia posiada 2 dźwignie .. z góry dziękuje 
    • Przez john1
      Poszukuje dobrego mechanika od mf moj mf 3060 okolice ostroleka łomza szczytno z góry dziekuje
    • Gość johny22
      Przez Gość johny22
      Witam, 
      poszukuje usługi siewu buraka cukrowego z systemem GPS i rozłączaniem sekcji, Powiat Krotoszyn Gostyń 

• Dodaj nową pozycję...
v