-
Podobna zawartość
-
Przez BIZONURSUS
planuje zakup opryskiwacza jakie polecacie co powiecie na temat opryskiwaczów marki Krukowiak słyszalem że dobre z rozkłądaną i skladaną hydraulicznie lancą
-
Przez Jaro1234
witam posiadam Farmera f2 8248 m12 i mam problem z przednim mostem, przy pełnym skręcie i wyłączonym przednim napędzie coś strzela, nie zawsze ale co jakiś czas, aż szarpnie ciągnikiem, przy załaczonym napędzie już nie strzela tylko czuć że ma czasami większy upór i jak sie wysprzęgli to zatrzymuje ciągnik, wymiana oleju nie pomogła. co zrobić z tym fantem jaka jest przyczyna?
-
Przez kruczek14
Witam
Mam problem z przednim mostem w swoim zetorku, gdy zalacze naped to jadac do przodu na prostuch kolach jest ok, ale gdy skrece zaczyna szelescic, ciezko opisac ten dzwiek, i jest jeszcze jeden problem bo jak wrzuce wsteczny tez na wlaczonym napedzie to jak zaczne jechac do tylu to cos tak strzeli delikatnie, tak jak by chyba z przystawki od napedu co pod skrzynia jest, ale reki uciac nie dam, i nie wiem co sie z nim dzieje. Pomozcie problem tylko na zalaczonym napexzie
-
Przez RadosławKowalski
Dzień dobry
Jestem studentem IV roku kierunku Zarządzanie i Inżynieria Produkcji. Prowadzę badania do pracy inżynierskiej na temat wizerunku marki ciągników i maszyn rolniczych. Chciałbym prosić czytelników forum o uzupełnienie ankiety dotyczącej wizerunku marki. Badania w tej dziedzinie pozwolą mi wyciągnąć wnioski o tym jak ważna jest marka, jeśli chodzi o proces decyzyjny zakupu ciągników i maszyn rolniczych.
Poniżej link do ankiety:
https://docs.google....iewform?c=0&w=1
Dziękuje za pomoc

Rekomendowane odpowiedzi
Felgi do Renault
Massey Ferguson 3625