Skocz do zawartości
dawidozo56

Problem ze skręcaniem kół Bizon Z056.

Polecane posty

Gość Profil usunięty   
Gość Profil usunięty

Gdzie Masz taką temperaturę oleju? bo chyba nie w hydraulice.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Wiadomość z agroFakt.pl

GucioJUMZ    288

dzielnik ta kosteczka po pomostem a jak nie to orbitrol do regeneracji może pompa się kończy dobrze cheder do końca podnosi

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
zenek_19    4

a do filtra hydrauliki od nowosci ktos zagladal? spr ten zawor taka kostka kolo rozdzielacza przeczysc sprezonym powietrzem a jak dziala na goracym oleju reszta hydrauliki?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się


  • Podobna zawartość

    • Przez Hubert12011
      Witam, w mojej valtrze wyskoczyły 2 kody błędu 
      001639--31--000
      i 008019--08-003
      Valtra seria t 183 2011r czekam na odp. z góry dzieki 
    • Przez Lolex123
      Witam . Jestem posiadaczem prasy walcowej Deutz fahr mp 121 , od pewnego momentu , sterownik od prasy przestał mi pokazywać czy komora maszyny jest już pełna , co może być tego przyczyną ?
    • Przez Rolnik117
      Witam mam problem z plugami obrotowymi kverland 4x50 ponieważ gdy jadę w jedną stronę plugi orza bardzo równo i pięknie dokładają do bruzdy, a gdy wracam druga strona plugi nie dorzucaja i słabo kręci 1 Skiba. Co może być przyczyną 
    • Przez zuwar
      Mam problem z niedziałającymi  światłami stop w JD 7700. Bezpieczniki wszystkie całe, zasilanie na przełączniku przy pedale - jest. Czy po drodze jest jeszcze jakiś przekaźnik ? Może ktoś ma schemat elektryki do tego modelu.
    • Przez mateusz7745
      Witam tak jak w temacie mam problem z ehr w moim deutzu a mianowicie jak się uruchomi ciągnik i przełączę przyciskiem na pozycję opuszczenie lub podnoszenie to podnośnik nie reaguje aż po jakichś 5 min wszystko zaczyna działać tak samo jest jeśli użyje przycisków na błotniku, opuszczają odrazu przyciski na  błotniku ale potem przycisk  w kabinie nie reaguje można się bawić do woli i nic ;/ po  jakimś czasie działa bez opóźnień co może być przyczyną
×