-
Podobna zawartość
-
Przez Zyzio
Witam
Może ktoś mi powie ( zdjęcia , schemat ) jak założyć sprężarke do ciągnika ZETOR 8011 ( to samo co C-385 ) jakie części potrzeba i z jakimi kosztami trzeba się liczyć.
-
Przez wojtek8045
Mam pytanko czy wymieniał ktoś kiedyś widełki w wałku kierowniczym przy kolumnie?? mam tam już okropnie to wyrobione i nie wiem czy można wymienić same te widełki przy kolumnie czy trzeba kolumne wyciągać?? bo reszte widełek i krzyżaków można bez problemu rozebrać ale z tym to nie wiem
-
Przez Rado9990
Witam,ostatnio w moim Bizonie spusciłem paliwo ze zbiornika żeby go wyczyscic,wymieniłem filtry paliwowe,wyczysciłem seperator wody,wszedzie pozakładałem nowe uszczelki i dokładnie i czysto wszystko zrobiłem,do zbiornika wlałem około 100 litrów paliwa i zaczołem go odpowietrzac według instrukcji obsługi,wszystko zrobiłem jak nalezy i nie chce podawac paliwa ze zbiornika do seperatora wody..pompka zasilajaca wydaje mi sie sprawna..sprawdzałem rurki paliwowe i sa drozne i dobre,jesli ktos miał taka sytuacje bardzo prosze o pomoc bo juz nie mam pojecja co to może byc...
-
Przez 650elx
witam,mam do was pytanie jaki wielki jest orbitrol w kombajnie vistula,jeśli wogóle tam jest,oraz jaki duży jest przy niej siłownik od skrętu.
-
Przez 650elx
Witam,mam do was pytanie czy układ kierowniczy w ciągniku fortschritt jest na drążku czy na orbitrolu lub innym układzie.
-

Rekomendowane odpowiedzi
Zakładanie dojarki przewodowej
Rzepak ozimy LG Armada - 25 października 2025