Wyświetlacz JD 6620
Sprawdź Wyświetlacz JD 6620 na AgroTesty.pl
John Deere 6620 SE Dane techniczne
John Deere 6620 Dane techniczne
John Deere 6620 Dane techniczne
-
Podobna zawartość
-
Przez Tadzikk
Witam . Posiadaczem w/w ciągnika jestem od kilku tygodni i problem polega na tym, że nie wiem jak zmienić pokazywanie prędkości na KM/H , ponieważ mam w MP/H, pomoże ktoś?
-
Przez Tadzikk
Witam w moim JD od jakiegoś czasu nie działa pedał gazu, na początku gdy był zimny silnik to działał a po rozgrzaniu już niestety nie reagował a teraz zero rekacji dodam, że gaz ręczny działa normalnie
-
Przez BartekJohn
Witam. Mam problem z ciągnikiem John Deere 6620. Woziłem obornik i przez cały dzień nie było problemów z wałkiem WOM. Wieczorem umyłem ciągnik i gdy kolejnego dnia pojechałem na pole z pługiem zauważyłem, że miga kontrolka od włączania wałka WOM na błotniku. Spróbowałem włączyć wałek, z kabiny (nie z błotnika) i już ani razu się nie włączył. Ta kontrolka ciągle miga. Razem z nią miga kontrolka od napędu. Wiem, że są na jednym bezpieczniku, ale ten jest dobry( działa blokada kół). Co ciekawe gdy chcę właczyć wałek to na głównym wyświetlaczu km/h zamieniają sie na obroty ale i tak pokazuje zero. Sprawdzałem czujnik nad wałkiem i jest ok. Czy ktoś może udzielić mi jakiejś porady. Z góry dziękuję.
-
Przez MSKOTI
Witam
Mam JD 6620 i nie podaje mi powietrza na złącze do przyczepy.. Spreżarka działa w kabinie manometr pokazuje normalnie 8 bar a w złączu powietrza brak. wiecie co może być przyczyną ?
-
Przez XTRO
Witam, dzisiaj podczas orki pokazało mi się takie coś :
http://zapodaj.net/5dbbf2678586d.jpg.html
O co w tym chodzi ? bo jak kliknę ok wszystko jest w porządku
-

Rekomendowane odpowiedzi
Problem z podnośnikiem McCormick Mc 120
Sterownik rozrzutnika jeantil