Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

A to takie trudne zobaczyć jak sa oznaczone? przecież oznaczenia chyba są?

Ostatecznie poruszaj każdą i zobacz co się będzie działo. To nie rakieta kosmiczna w kosmos cie nie porwie. Poza tym to temat o kombajnach w dziale ciągniki jak mod to zobaczy to będziesz miał %%%

Edytowane przez Karol445
Opublikowano

tak jak i bizonie Z056 masz je obok siedziska operatora, pierwsza od siedzienia wysyp, druga to naped hedera a kolejana to maszyna, tak wszytsko jak zaznaczone. a po prawej to z pamieci nie pwiem Ci ale tam jest wyszttko intuicyjnie rozwiazane bez wiekszych komplikacji.

Opublikowano

po prawej jak się nie mylę

pierwszy od góry jest gaz

druga wajcha od góry to podnoszenie/opuszczanie motowideł

trzecia od góry to podnoszenie/opuszczanie hedera

a ostatni jest przyspieszacz

Opublikowano

Witam,

tak jak w temacie. Poszukuję instrukcji obsługii do E-514. Mógłby ktoś wrzucić jakieś skany ewentualnie link do tego? Będę bardzo wdzięczny.

Pozdrawiam. :)

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez fortschritt323
      witam mam broblem z instalacją w fortschritt zt 323 a dokładnie z deską rozdzielczą czy mógłby ktoś mi wysłać kolor kabla zasilającego deskę rozdzielczą i zdięcie  gdzie on wchodzi
    • Przez Paatryk12dsa
      Witam, potrzebuję schemat hydrauliki Fortschritt zt303 D. Z góry dzięki za odp 
    • Przez Małyrolnik
      Witam , mam żamiar zakupić pług fortschitt b201 , i mam pytanie , czy dobre są , jak z częsciami do nich wygląda , i nadaje się do ursusa 1614 ?  mam  okazje kupić za 3 tys , 5 skipowy , z góry dzięki za odp pozdrawiam
    • Przez Michal5
      Jakom prasę rolującą wybrać do Ursusa C330M żeby sobie dawał w miarę radę z nią i czy jest do niego sens kupować prasę rolującom prasa kostkująca odpada 
    • Przez JumperTomek
      Witam, czy ma ktoś nr części tego krzyżaka i tulejki gumowej od dźwigni podnośnika z prawej strony która idzie do regulatora siłowego ?
      Mój ma luz i opiera się na baku już, a regulacja na dźwigni już się skończyła Da się to dokupić w ogóle gdzieś ? Pozdrawiam
  • Dodaj nową pozycję...
v