-
Podobna zawartość
-
Przez navara
Jak odkrecic zwolnice stanolem na tym zabezpieczeniu co trzymam srubokretem w lewo w prawo to sie odkreca ??
-
Przez DARO76
Witam.
Mam dylemat jaki ciągnik wybrać Ursusa C-360 czy może Deutz D 7006 .Oba ciągniki są w podobnej cenie i oba mają nie naganny stan.Deutz jest sprowadzony z Szwecji i rocznikowo jest starszy od C-360 o 12 lat. Może ktoś z kolegów użytkuje takiego Deutza i napisze jak się sprawuje czy nie ma problemów z częściami itp.Będę wdzięczny za wszystkie odpowiedzi.
Pozdrawiam
-
Przez hofik
witam. mam taki problem z deutz fahr agrotron 150 2005r. mianowicie kontrolka z kłódka miga sygnałem 5 mrógnięć przerwa 1 mrógnięcie i od nowa. nie działa podnoszenie plecaka z kabiny.
-
Przez pitraszek1
witam mam pytanie dotyczące massey ferguson 3080 czy ktoś może mi wytłumaczyć jak dokładnie działa regulacja pozycyjna i siłowa na ehr bo z tego co wiem działa inaczej niż w c-360 lub zetorach typu 7011 i czy musi być do tego sworzeń siły uciągu bo u mnie niema
-
Przez rolnik203
Witam, chciałbym zapytać; w jakim promieniu kilometrów od miejsca w którym chce sprzedawać nie może być inny dealer? Bo jest taka sytuacja że chciałbym sprzedawać polskie maszyny ale 15 kilimetów odemnie jest już dealer sprzedający te popularne i mniej popularne marki a do tego sprzedaje też zagraniczne. I właśnie chcę się zapytać bo jak czytałem właśnie na AF jeden post na temat "jak zostać dealerem?" i tam pisali że " nie może być w okolicy innego dealera sprzedającego te same maszyny co ty chcesz " itp. [Jeszcze sprawa do administratora/ów, miałem takie same pytanie kilka dni temu ale zostało usunięte, nie wiem w jakiej dziedzinie AF mam je zadać, prosił więc bym aby nie było usuwane bo ja się nie pytam tylko ottak tylko to jest poważne pytanie, jeśli moje pytanie nie pasuje do tej dziedziny to powiadomcie mnie jeśli zdecydujecie się przenieść je i proszę nie usuwanie go ponieważ to jest mi potrzebne pytanie, bez tego pytania mogę popełnić życiowy błąd i będzie po dealerowaniu bo okaże się że np. 15 kilometrów to jeszcze za mała odległość na to aby legalnie sprzedawać marki które chce.]
-

Rekomendowane odpowiedzi
MF 235 Ursus 2812-montaż podnośnika.
Zetor 16245 i rozbijak do pryzm