-
Podobna zawartość
-
Przez Henryk321
Witam, mój byczek ma 3tyg ma suchy nos ale temperatury nie ma ma 38,4°C. Jak poszłem rano to miał ciężko wstać i chodzi dziwnie. Ma apetyt pije ładnie mleko. Co mu może być?
-
Przez antonio8
Mam problem ze sprzeglem w lamborghini lampo. Jest to sprzeglo dwustopniowe i drugi stopien (wom) jest rozlaczany za pomoca dzwigni. I wlasnie problem jest ze sprzeglem od wom, a mianowicie nie mozna do konca wylaczyc walka za pomoca dzwigni(walek sie kreci po zaciagnieciu dzwigni i niby mozna zatrzymac reka ale bardzo trudno. Calkowite zatrzymanie wom nastepuje po wcisnieciu sprzegla jezdnego ). Sprzeglo zostalo wymienione na nowe razem z dociskiem ale problem pojawial sie tez przed wymiana sprzegla. Regulowane bylo sprzeglo zgodnie z wytycznymi jak rowniez i linka od dzwigni sprzegla.
-
Przez KamilWitka
Witam.Jestem posiadaczem case 4210 1994 rok.Mam problem z odpalaniem wtryski wymienione ,pompa po regeneracji, rozrusznik tez po regeneracji, nowy akumulator ,rozrzad ustawiony prawidlowo .Czy ktos spotkal sie z takim przypadkiem ??Niewiem jak temu zaradzic.Pomozcie !!!
-
Przez Camry
Witam Joystick w turze warfama zaczął dziwnie ciężej chodzić na boki, efektem tego jest że jak wychylę go w prawo i puszczę to on się nie zatrzymuje tylko już sam idzie do końca ewentualnie mogę go zatrzymać wyhchylając w lewo wtedy go zatrzymam ,podnosi i reaguje góra dół dobrze ,jeszcze nic nie rozbierałem i zastanawiam się czy tam się może coś smaruje. Może ktoś mnie oświeci za nim czegoś nie zepsuje do reszty 😃.
-

Rekomendowane odpowiedzi
Same Explorer 3/Deutz Fahr Agofarm 420 Proline
Fortschritt e514