Skocz do zawartości

Dziewczyna chce na gospodarke-rolników chętnych brak?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
a moim marzeniem było zostanie zona rolnika i nawet skonczyam technikum rolnicze w korym uczyli nas na zony dla rolnikow . niesety nie spotkałam na swojej drodze zadnego rolnika :)

Kochana a jak to ucza w szkole zeby zostac zona rolnika???? Bo mnie nikt nie uczyl a zostalam. A jak to w szkole ucza.????

Moze sie dowiemy cos ciekawego ???? :rolleyes:

ludzie wytłumaczcie jej po ludzku, bo ja już nie mam nerwów, {chroń mnie Panie przed taką żoną} no to już się chyba domyslam czemu fajne dziewczyny pouciekały, bynajmniej nie z mojego powodu, bo mnie tu nie było.

A moze klamca jestes i teraz na idi.... wyszedles i teraz udajesz wariata???

Gość Profil usunięty
Opublikowano (edytowane)

może ktos tu inny ci tu wytłumaczy po której stronie jest racja, bo ty raczej sama do tego już nie dojdziesz, czy ja udaję wariata, czy ty idiotkę. :lol:

Edytowane przez KORSARZ1
Opublikowano

dzień dobry wszystkim :)

ja nie wiem czy ta pogoda taka (u mnie pada) czy co się dzieje, ze tu takie spory na forum :)

Mam już dość wczoraj kłótnia z teściami na noże prawie, zaglądam na forum a tu tak samo.... a teraz jeszcze dzwoni facet o jałówki, jakiś cwaniak, tak mnie wnerwił że to go pogoniłam.

Gość Profil usunięty
Opublikowano (edytowane)

umowcie sie na kawe i wyjasnicie wszystko jak nalezy :)

a przestań, jeszcze mnie zgwałci zanim kawę zdążę dopić jak pięć razy szczytuje, nie ma głupich :lol:

Edytowane przez KORSARZ1
Opublikowano

a przestań, jeszcze mnie zgwałci zanim kawę zdążę dopić jak pięć razy szczytuje, nie ma głupich :lol:

Kolego przeczytaj UWAŻNIE post koleżanki Banan... pięć razy szczytowała koleżanka męża ,a nie koleżanka Banan niech to do Ciebie dotrze!!!

Poza tym daj już spokój z tą bezsensowną kłótnią o nic!

Opublikowano

Kochani to nie sa klotnie to jest tylko wymiana zdan.

Ale Wam powiem ze nikt by w takiej sytuacji nie chcial sie znalezc. Kazdy z Was by wyszedl i pewnie wolal by sie piwa napic.

Opublikowano (edytowane)

Dzien Dobry Misie :P

To jak kto wpada do Mnie na kawę ? :)

Bo tak piszecie że dziewczyny się boją ,to ja wypinam pierś do przodu i pokażę Wam że jestem z tych co się nie boi :D

Edytowane przez Kasia22
Opublikowano

Nie no ja nie rozumiem, jak kobiety się odzywają to facetów nie ma albo na odwrót. Po kilku dniach (swoją drogą bardzo miło spędzonych) bez forum zjawiam się a tu jakieś cuda... kobiety zapraszają, facetów brak i jeszcze jakieś kłótnie. A tylko. Od czwartku (chyba) się nie odzywałem.

Opublikowano

No akurat kłótnie raczej były beze mnie więc raczej mam pozytywny wpływ na atmosferę :)

Uwierz że przy mnie też kobiety są gorące :) chyba nie myślisz że praca by mnie od forum odciągnęła na tyle dni ;)

Opublikowano

No tak ,teraz to Panowie się pochowali :D

Opublikowano

Co kosicie ? Ja rzepaki i zaczynam nie wyrabiać kosimy w Spółdzielni 450 ha ( 225 ha rzepaku i 225 ha jęczmienia ) na 5 kombajnów... a tutaj rolnicy mi już o żytach mówią by im kosić... ;) żniwa ledwo się zaczęły a ja już mam dość :lol:

Opublikowano (edytowane)

Mietek Jesteś pewien że cały :P

U Mnie sąsiedzi już położyli rzepaki ;)

Edytowane przez Kasia22