Skocz do zawartości

Czy wierzycie w obecność Dusz?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak sobie czytam ten temat to mam wrażenie jakby za mna własnie ktos stał i albo sie boje odwrócic albo jak sie odwróce to nic nie ma.................

Opublikowano

Niemogłem sie zebrac zeby zobaczyc ta fotke...... ale z bratem wspólnie ja zobaczylismy to normalnie ciarki po plecahc mi przeszły..............brrrr

Opublikowano

Jak czytam wasze niektóre posty to mnie ciarki przechodzą, i mówiąc szczerze nie chcial bym się spotkać z duchem twarz w twarz, bo akurat ja w duchy wierze. Teraz opisze wam dwie historie. Kiedyś w mojej wsi umarł starszy człowiek który chodził przez większość czasu o lasce, po tym jak go pochowali w domu zaczeły dziać sie dziwne, w nocy było słychac jak ktos chodzi po pokojach jak by czegoś szukał, było nawet słychać ruszające się szuflady. Sprawa była aż tak poważna że przyjechał ksiądz odprawidź egzorcyzmy ale i to nic nie pomogło. Nadal coś straszyło w nocy. Po jakimś dłuższym czasie od wizyty księdza żonie tego zmarłego przypomniało sie że przed śmiercią jej mąż chciał być pochowany ze swoja laską. Odkopali grób i włożyli laskedo trumny. I od wtedy nikt juz w domu nie straszy. Czy to przypadek??? Druga historia której byłem światkiem. Jestem u kolegi w domu, była tam jeszcze jego dziewczyna, w pewnym momencie słyszymy głosny huk obok w pokoju, biegniemy zobaczyć co siestało, okazało się że w barku pękły dwie szklanki, ale pękły tak że rozsypały sie na proszek, pierwszy raz takie coś widziałem. Gdy przyjechała matka kolegi opowiedzieliśmy co sie stało, i po jakieś godzinie przypomniało sie jego mamie że zapomnieli z rocznicy śmierci jego ojca. Szklanki pękły mniej wiecej o tej godzinie co jego ojciec umarł. Czy to też był zbieg okoliczności??? Widm ani zjaw nigdzie nie było widać ale jednak coś lub ktoś to robił!?

Jeśli mozna prosić o to zdjęcie marcin_kost1@poczta.onet.pl z góry wielkie dzięki:)

Opublikowano

kolega ojca opowiadał jak chodził w nocy z ojcem polować na zające. mieli takieog ostrego psa co co zawsze go brali ze sobą.i pewnoego razu w nocy szli kolo cmentarza i zobaczyli ze jakiś koleś siedzi pod cmentarzem . pies jak to pies podbiegł do niego i nagle zaczął skomleć i uciekać , i od tej pory już nie chodzili kolo cmentarza. :D

Opublikowano

własnie siedze sobie przed kompem a tu światło sie na korytarzu zaświeciło. Troche dziwne bo nikogo tam nie ma (przynajmniej nie da sie zobaczyć :D )

Opublikowano

Ja raz leże w łóżku, i patrzę że prze mój pokój przechodzi "coś" co mam przed sobą światełko... Ja myślę to pewnie moje siostry, ale to nie one mówię do tego czegoś " Madzia to ty " a po chwili " Agusia może to ty" niestety żadnej odpowiedzi.

To tak wyglądało jak przy motorolii v3 xx przednia latarka by się świeciła. Moja siostra Madzia posiada takową ale ona wtedy spała.... a druga ma samsunga ale on nie ma latarki. I co to szło???

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v