Proszę o radę
-
Podobna zawartość
-
Przez Grzesiek11
Jak sadzicie? Czy Agrotron 150 da sobie rade z 5-skibowym pługiem (zawieszanym),o odkładnicach xxl oczywiście.
Nie mam ciężkich ziemi (no moze z 8 ha) a reszta to średniej klasy,
Mam teraz 1224 i 4 skibowym vogel-nott em na ciezkich nawet daje rade.
-
Przez Mati1111
87 koni przy masie 3000 kg bez obciążenia
Czy on nie jest za lekki do tej mocy?
jak się będzie sprawował ze stollem F 8 HDPM?
-
Przez szycam
DEUTZ FAHR AGROPLUS 77 czy ten ciągnik poradzi sobie w gospodarstwie o powierzchni 25ha jako główny. Będzie pracował głównie z prasą rolującą ładowacz czołowy i tym podobnym.
-
Przez Starzyno
Witam !
Jeśli założyłem temat w złym dziale to przepraszam. Mam pytanie czy Pronar 1025a da radę z Vogel Noot ms950 na resorach ? Bardzo mi zależy na czasu odpowiedzi, gdyż trafiła mi się okazja a poszukuję jakieś 4 obrotowej. W zeszłym roku miałem pożyczone pług od znajomego aby zobaczyć jak da sobie radę z nim i powiem wam że zaskoczył mnie ten ciągnik, dał radę z 4 obrotową uni. Gdzie słyszałem że właśnie polskie pługi idą ciężko. Orałem na 4 polowej w sekcji zająca . Nie mam aż tak tragicznie gliniastych ziem ale gdzie nie gdzie na górkach to się zdarzy. Chciałbym również dowiedzieć się jak jest z częściami do tego pługa. Tak więc chce poznać waszą opinię na ten temat. Pzdr.
-
Przez DamianWladimirecT25
Cześć !!! mam pytanie czy t-25 da rade z tą talerzówką o szer. roboczej 2.0 m a wałkiem strunowym na tyle?
-

Rekomendowane odpowiedzi
Nie zamyka klapy, zamki nie zamykają
Szkody łowieckie w rzepaku