-
Podobna zawartość
-
Przez Gość
Witam,
zastanawiam się nad zakupem kubota m9960. Ten ciągnik będzie pracował głównie przy pracach zielonkarskich - zgrabiarka, kosiarka, owijarka samozałodowawcza oraz w przyszłości zostałby dołożony tur do zwożenia balotów. Interesują mnie plusy i minusy tego ciągnika chodzi mi tutaj głównie o opinie ich użytkowników.
-
Przez Piotrekk9540
Chodzi mi konkretnie o to, ile litrów na sezon potrzebujecie aby uzupełniać stan oleju w skrzyni ?
-
Przez RadosławKowalski
Dzień dobry
Jestem studentem IV roku kierunku Zarządzanie i Inżynieria Produkcji. Prowadzę badania do pracy inżynierskiej na temat wizerunku marki ciągników i maszyn rolniczych. Chciałbym prosić czytelników forum o uzupełnienie ankiety dotyczącej wizerunku marki. Badania w tej dziedzinie pozwolą mi wyciągnąć wnioski o tym jak ważna jest marka, jeśli chodzi o proces decyzyjny zakupu ciągników i maszyn rolniczych.
Poniżej link do ankiety:
https://docs.google....iewform?c=0&w=1
Dziękuje za pomoc
-
Przez Gość
Witam , stoję przed zakupem nowego ciągnika pomocniczego , w przedziale mocy 60-75km
Szukam czegoś o niedużych gabarytach , o niewielkim spalaniu , i dobrym skręcie .
Ciągnik miałby pracować z rozsiewaczem 800l opryskiwaczem 650l sadzarką do tytoniu 2 rzędową , rozdrabniaczem 1,6m
glebogryzarką 2m i w transporcie w obrębie gospodarstwa .
Jeśli ktoś coś poleca chciałbym żeby uzasadnił swoją odpowiedz
-
Przez Fugeo
Witam
Ktoś może wie jak wygląda belka polowa w opryskiwaczu BURY, oznaczenie tej belki to 2H
Czy to jest coś takiego:
-

Rekomendowane odpowiedzi
Pomoc w identyfikacji i gdzie nr vin
Kubota, Case, Hl, Autosan