Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przez olej o tej porze roku to raczej bez różnicy, poleciało uszczelnienie lub nieszczelny jest ten zaworek od opuszczania (coś się dostało), stało to się "z dnia na dzień" czy pomału się pogarszało ?

Opublikowano

To się stało tak że dźwigałem ciągnik a na drugi dzień przyczepy już nie chciał dźwignąć.

A może to być przez to że zła kulka jest tam pod zaworkiem od spuszczania ?

Opublikowano

mam podnosnik proline i nie wiem czemu ale wylał mi się z niego olej więc uzupełniłem i po uzupełnieniu przestał działać a jak się podniósł kawałek to nie trzymał

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez Jakubek666
      Witam. Podnosząć silownik hydrauliczny do oporu zrywają mi sie szpilki na cylindrze tego właśnie podnośnika. Kilka razy juz taki problem wystąpił i nie wiem jak z tym sobie poradzić. Z góry dzięki za odpowiedź
    • Przez RobertJzefRadziwiowicz
      Witam. 
      Mam mały dylemat z zgarniaczem hydraulicznym firmy RolStal. Mam możliwość odkupienia zgarniacza takiego w dobrym stanie ale powstaje mały dylemat iż ma on prawe łapy zgarniacza a ja potrzebuje lewe. Problem polega na tym że po zamontowaniu takiego zgarniacza obornik spadał by na belkę do której są przymocowane łapy a potem dopiero pod łapy. i mam pytanie czy takie rozwiązanie bardzo będzie przeszkadzać w eksploatacji czy lepiej szukać lewych łap i wtedy montować. Prozę o rady i sugestie..
  • Dodaj nową pozycję...
v