-
Podobna zawartość
-
Przez Marecki2922
Witam , potrzebuję porady w zakresie prawa samorządowego mam takie pytanie ; czy przewodniczący rady może pobierać dietę za posiedzenie w komisji , i oczywiście dietę za pełnienie funkcji przewodniczącego
Może ktoś zna temat to byłbym wdzięczny za podpowiedź , a może wystarczy podpowiedź gdzie szukać odpowiedzi na moje pytanie
Pozdrawiam
-
Przez Kolossiwy
Tak jak w temacie a moje pytanie jak to się sprawdza i konkretnie czy pod koła prowadzące nie dostają się kamienie a jak tak to czy zatrzymuje się taśma bo w hakowy to był problem
-
Przez aress
Witam
posiadam kombajny Claas dominator 85 i chcę zakupić do niego heder i mam do was takie pytanie czy wiecie może czy pasuje do 85 heder z 105 lub z 80? są to te same hedery?
Wiecie może jaka jest waga hedera 4.5m tak orientacyjnie przyda mi się to gdy będę organizował transport
Z góry dziękuję za pomoc pozdrawiam
-
Przez GoodRamQ
Witam, problem polega na tym że półbiegi podczas jazdy się nie zmieniają [nawet kontrolki nie przeskakują] ale jak się zatrzymam to zmieniają.
Może się czujnik uszkodził jakiś tylko nawet nie wiem od którego zacząć sprawdzać

Rekomendowane odpowiedzi
Mf 3070 zgrzytajacy wałek WOM
Bizon Z056