Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam pytanie do was drodzy forumowicze agrofoto :) A konkretnie chodzi mi o lata produkcji w jakich był produkowany komabjn tak jak w teamcie BM Volvo S830 bo nie mogę nigdzie tego znaleźć :)

Opublikowano

Teścio zakupił sobie taką maszynę. Nie wiecie gdzie można dostać instrukcję obsługi po Polsku bo ma tylko w języku szwedzkim. A ogólnie to jak się sprawują te volva ile czasu kosi się 1ha przeciętnego zboża.

Opublikowano

Hektar dobrego zboża 1.40 - 2 godziny. Moj rekord w tamtym roku to : pole 0,9ha, d47 z czubkiem mieszanki (owies, pszenica, pszenżyto) i skosiłem w 70 minut. W tym roku bedzie u mnie volviak drugi sezon i ogólnie jest ok, mogę polecić. W miejscowości niedaleko jest kilka 830 i ludzie dobrze mówią. Znam pana który ma volvo 8 czy 10 lat i ma bardzo dobrą opinie o nim.

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez ponadprawem1994
      Co może być przyczyną pojawienia się ziarna w wentylatorze powietrza w Volvo 800 aktiv???
    • Przez darekszalaj
      Witam wszystkich. Zakupiłem miesiąc temu Volvo BM 320 i jest taki problem że jak się motor nagrzeje zaczyna pryskać olejem z odmy i w tym samym czasie leci para z niej oraz z korka oleju słyszałem że zawory są do roboty co wy myślicie o tym ???? chciałem tym traktorem odśnieżać w zimie ale nie wiem czy to dobry pomysł czy go całkiem szlak nie trafi. Z góry dzięki za pomoc.
    • Przez wionco
      Witam. mam problem z moim volvo. Nie chce zapalić tak jakby nie dochodziło do niego paliwo. jaka może być przyczyna? z góry dziękuję
    • Przez toja43
      Witam . Może ktoś wie gdzie mogę kupić obudowę lub skrzynię biegów do kombajnu zbozowego Volvo s-900 BM
    • Przez Osalek
      Witam . Podczas pracy kombajnem zaczal mi bardzo wyciekac olej z pod kierownicy gorna czesc kolumny ? rozbieral to juz ktos? pilnie o wskazowki prosze
  • Dodaj nową pozycję...
v