Jaka talerzówka do john deere 7530 :)?
-
Podobna zawartość
-
Przez Mateuszek12
Witam pomoże ktoś może miał ktoś problem tego typu. Niekce działać mi klimatyzacja w john deere 6910s co to może być za przyczyna.
-
Przez grzybu1
Mam do Was pytanie. Czy w waszych talerzówkach po jakimś czasie też wyciera się pierścień, co jest wspawany w słupicę koło piasty ? Czy też macie taką osłonę ? Może w innych talerzówkach jest inne rozwiązanie ? Maszyna zrobiła około 300 ha i niektóre pierścienie są mocno wyjechane od spodu.
-
Przez yacenty
Hejka,
czy ktoś z was dokładał we własnym zakresie 2 komplety lamp aby uzyskać oświetlenie 360st?
Moja kabina ma miejsca na boku kabiny i wewnątrz z przodu.
Pytanie jest takie czy w brakujących miejscach jest wyprowadzona wiązka okablowania czy trzeba coś pokombinować? Coś dokładać czy ewentualnie pociągnąć tylko prąd kablem z lampy obok?
-
Przez pdndryja
Witam. Szukam talerzówki. główne zastosowanie to ściernisko, niszczenie poplonów oraz rekultywacja użytków zielonych. Chciałbym poznać waszą opinię która waszym zdaniem będzie lepsza. Tradycyjna talerzówka czy kompaktowa tak zwana brona talerzowa. Jeśli chodzi o tradycyjne na oku mam Akpila V4 (2.7m)do wyboru są talerze 510 i 560 z kompaktowych nie mam narazie faworyta. Dodam że w tradycyjnych podoba mi się możliwość regulacji kąta natarcia talerzy w kompaktowych już tego nie ma a jak jest to trzeba sporo dopłacić. Proszę o waszą opinię w tej sprawie oraz może ktoś polecić jakąś talerzówkę. Z góry dziękuję i pozdrawiam -
Przez pdndryja
Witam. Od dłuższego czasu patrzę na maszyny firmy rywal głównie mówię o bronach talerzowych. Czy są tu jacyś posiadacze tych maszyn, którzy mogli by wystawić swoją opinię
-

Rekomendowane odpowiedzi
Ładowacz cyklop - długość do transportu
John Deere 7530 Yanmar af33