-
Podobna zawartość
-
Przez dabliu
Posiadam MF 675. Mam problem tego typu , że podnośnik był po prostu słaby. Mf 675 to podobne do mf 690 Landini. Wymieniłem obydwie pompy i złożyłem. Tur działa ekstra, aż silnik przysiada. Podnośnik pozostał na starym poziomi. Próbowałem sprawdzić zawór- przełącznik hydrauliki, przód tył- ten na linkę. Wymieniłem uszczelnienia 9 (oringi) . Nie pomogło. Ostatecznie zaczął wyciekać spod tego przełącznika olej. Miałem to jeszcze raz rozebrać nie zdążyłem. Wyleciał olej, podnośnik przestał podnosić wcale. Co może być. Czy to nie szczelności w plecaku?. Dodam, że podnośnik opad a ale nie zawsze, potrafi się zablokować -n ie wiem dlaczego i wówczas nie opada. Macie jakiś pomysł. Dodam, że w plecaku jak go zdjąłem nie grzebałem. Uznałem, że jest to wina pomp. Ta od tura - ZĘBATA- byłą zupełnym złomem.
-
Przez farmer2010
użytkowników takiego fergusona prosił bym o wszelkie informacje na jego temat a przede wszystkim czy to dobry ciągnik gdyz zamierzam taki zakupić z góry dziękuje
-
Przez TomaszX
Witam serdecznie. Mam pytanie czy ktoś przerabiał skrzynie w MF 2680 na szybka? Czy w ogóle jest taka możliwość?
-
Przez sygala
Witam
mam do was pytanie jak wymienic wom w 255 czy trzeba sciagac podnosnik? czy potrzebny jest jakis specjalny sciagacz?? na co zwrócić uwage. z góry dzieki za pomoc
-
Przez Emil1254
Panowie mam wodę w oleju uszczelka dobra głowica też sprawdzana a z tego co wiem to tam są tuleje suche i nie mam pojęcia jak olej się tam dostaje czyżby blok pekniety? Jest jakaś firma warsztat godny polecenia w okolicach Elbląga?
-