-
Podobna zawartość
-
Przez innocent
witam. mam na oku fahra 1200. chciałbym się Was zapytać czy części do tego kombajnu są bardzo drogie?
-
Przez Jaro1234
witam posiadam Farmera f2 8248 m12 i mam problem z przednim mostem, przy pełnym skręcie i wyłączonym przednim napędzie coś strzela, nie zawsze ale co jakiś czas, aż szarpnie ciągnikiem, przy załaczonym napędzie już nie strzela tylko czuć że ma czasami większy upór i jak sie wysprzęgli to zatrzymuje ciągnik, wymiana oleju nie pomogła. co zrobić z tym fantem jaka jest przyczyna?
-
Przez kruczek14
Witam
Mam problem z przednim mostem w swoim zetorku, gdy zalacze naped to jadac do przodu na prostuch kolach jest ok, ale gdy skrece zaczyna szelescic, ciezko opisac ten dzwiek, i jest jeszcze jeden problem bo jak wrzuce wsteczny tez na wlaczonym napedzie to jak zaczne jechac do tylu to cos tak strzeli delikatnie, tak jak by chyba z przystawki od napedu co pod skrzynia jest, ale reki uciac nie dam, i nie wiem co sie z nim dzieje. Pomozcie problem tylko na zalaczonym napexzie
-
Przez wini
Witam. Mam taki problem. Zaczęło się od dziwnego hałasu, prawdopodobnie z przedniego mostu. Postanowiłem sprawdzić działanie blokady przedniego mostu. W instrukcji napisane jest, aby podnieść przód do góry, włączyć napęd i bieg. Jedno koło zablokować i trzymając kręcić drugim do tyłu,i spróbować zakręcić nim do przodu.(powinno sie zablokowac). Po podniesieniu ciągnika, jednym kołem mogę nieprzerwanie kręcić do przodu,drugie w tym casie kręci się do tylu, a wal napędowy stoi w miejscu. I tu pytanie co mogło się stać, bo chyba tak nie powinno się dziać?
-

Rekomendowane odpowiedzi
Opryskiwacz demarol 1200l
Mtz 550