Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

Dla mężczyzny kobieta jest tym ,czym żagiel dla żaglowca-  nie popłyniesz bez nich... ;)  :D

Opublikowano (edytowane)

Korsarz ,ale tak odreagowujemy stres i niepowodzenia  ...  :D

Dla chętnego nic trudnego  :D

O to jest poprawna reakcja i odpowiedz ... ;)  :D

Edytowane przez Meg5
Gość Profil usunięty
Opublikowano

No właśnie     :D     tylko te spodnie ciągle z przed stresu.       :P  To coś tak jakby rolnik na siłę pchał 100kilogramów do 50-cio kilowego worka bo musi wejść i koniec.       :D

Opublikowano

To wtedy nie będziesz miał takiego dylematu ,jak wyżej pisałeś .... :D

To coś tak jakby rolnik na siłę pchał 100kilogramów do 50-cio kilowego worka bo musi wejść i koniec.       

Ale nie jest to niemożliwe ,gdyż nie napisałeś co  rolnik ma upychać w tym worku . Masa ,masie nierówna .    :P

Opublikowano

powiem tyle hm 3 miesiące i dziewczyna ma figurę \jak cho cho ;):D

Gość Profil usunięty
Opublikowano (edytowane)

Meg słuszna uwaga       :P  tylko tyłek sporych rozmiarów to jest masa,          :D    choćby był lekki jak puch.       :P   No zostają jeszcze te laski dynamitu, ale wtedy "cylinderek" może być już nadwymiarowy i dobierz później taki tłoczek, jak to byłby rozmiar rocznego ŹREBAKA.        :lol:

3 miesiące i dziewczyna ma figurę \jak cho cho ;):D

Głodem ją, głodem.      Hahahahahahaha.    

Edytowane przez KORSARZ1
Gość Profil usunięty
Opublikowano

Najgorzej się wychodzi na tych "deskach"  bo jak się zrobi z deski belka, to jest jakiś cud natury,    :P   zazwyczaj w tartaku robi się odwrotnie.          :lol:

Opublikowano

Nieee ....Ate ,pewnie chodzi o francuską  dietę  cud...

Śniadanie : seks ,kakao i keks

Obiad: kakao,keks i seks

Kolacja : tylko seks

Jak po tygodniu waga nie spadnie ....odstawić kakao i keks .   :rolleyes:

Opublikowano

I w błędzie jesteście drogie panie, tej dziewczynie potrzeba zrzucić 10kg, możecie wierzyć albo nie ja w 10 miesięcy ze 127 dojechałem do 84 kg, dieta moja ogromna tajemnica, nawiasem jak niewierzycie kilka urzytkowniczek stąd stosuje ją i mają niezłe efekty, a oparta na jednym bardzo ważnym składniku, i na naturalnych produktach, ja zgubiłem w pasie 20cm, kto nie wierzy  mówi ze niemożliwe niech dalej tak twierdzi, mnie się udało. :D

Gość Profil usunięty
Opublikowano (edytowane)

Nieee ....Ate ,pewnie chodzi o francuską  dietę  cud...

Śniadanie : seks ,kakao i keks

Obiad: kakao,keks i seks

Kolacja : tylko seks

Jak po tygodniu waga nie spadnie ....odstawić kakao i keks .   :rolleyes:

Spaść to spadnie na pewno po tygodniu takiej kuracji, ale facetowi i to nie tylko waga.      :P   Czy cokolwiek spadnie kobiecie to byłbym ostrożny w takich rokowaniach, zwłaszcza jak w czasie seksu będzie spokojnie sobie leżeć i zasuwać  keksa jeden za drugim.       :lol: 

Edytowane przez KORSARZ1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radas
      Witam jestem Nowy na tym Mega fajnym forum od kilku lat jeżdze do wujka Pomagać mu w 100hektarowy gospodarstwie !! Mega podoba mi się ta praca !! mam 18 lat i Marzy mi się Własne gospodarstwo !! ale niemam pojecia jak mogę zacząc realizować swoje mażenie !! czy w ogóle mam jakieś szanse ?? z kąd wziąć kase Itp. ?? POzdrawiam wszystkich !
    • Gość kadioor
      Przez Gość kadioor
      Jestem młodym rolnikiem. W 2019 chcę ubiegać się o dotacje z funduszu 'młody rolnik'. Czy podlega temu zakup busa bądź chłodni? Chciałabym z niego korzystać w celach rolniczych i nie tylko. Jak wyglada teraz sytuacja jeśli o to chodzi? Czy ktoś z was ubiegał się w podobnym celu? 
    • Przez Paula98r
      Dzień dobry. Mam pytanie odnośnie młodego rolnika. Czy mam szanse dostać 
      - mając skończone technikum mechanizacji rolnictwa
      -zdany egzamin zawodowy na M1 i M2 
      - nie zdany egzamin na M 43
      Czy jak mam nie zdanej ostatniej kwalifikacji to mam jakieś szanse czy musze mieć wszystkie 3 kwalifikacje?

• Gość kadioor
      Przez Gość kadioor
      Jestem młodym rolnikiem. W 2019 chcę ubiegać się o dotacje z funduszu 'młody rolnik'. Ile procent dotacji muszę przekazać na dany cel? 80% czy 100%? Chciałbym wiedzieć czy zostaje jakiś procent dla siebie, który nie będzie sprawdzany na co został przekazany. 
    • Przez rolnikk70
      Witam złożyłem wniosek na mr w lipcu jak długo mam czekać za decyzją?
  • Dodaj nową pozycję...
v