Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

W sumie zaczyna się robić jak w modzie na sukces za nie długo nie wiadomo będzie kto z kim csię całuje kto komu ojcem albo coś innego :D

Opublikowano (edytowane)

Oglądał ktoś wczoraj ,,Świat się kręci" o 18.30 na TVP1 z uczestnikami programu.? Bardzo nie podobało mi się ogólne nastawienie prowadzącej do rolników. Gość programu Królikowski jak i sama Młynarska chyba chcieli za wszelką cene ich skompromitować. Jakie pytania i w ogóle. Paweł Królikowski wręcz dusił w sobie śmiech. Tak to odbierałem.  Po prostu byli nie mili lekko mówiąc. Obejrzyjcie sobie sami powtórkę na stronie a myślę że podzielicie moje zdanie.

LINK:

http://vod.tvp.pl/audycje/rozrywka/swiat-sie-kreci/wideo/10102014/16920731

Edytowane przez Tomi3312
Opublikowano

wiecie ostatnio udzieliłem  wywiadu dla magazynu twoje imperium z w tym temacie  kobiety nie które się starają w tym programie a innym słabiej idzie 

Opublikowano

Ten program, to nie tylko wyszukanie dla siebie panny, a przede wszystkim przygoda i malutka sława. Popatrzcie, rolnicy przecież dzięki temu programowi byli w "Pytanie na śniadanie TVP 2 i "Świat się kręci" TVP1. Gdzie może jeszcze pół roku temu nawet im się to nie śniło. Zdobyli trochę sławy, przecież Zbyszek mówił, że do niego ludzie przyjeżdżali nawet z 50 km i zdjęcia z Nim robili. (Zapewne i lokalne media u Niego były)

Posmakowali życia, jakie mają znane osoby, bo ten program ma kilkumilionową oglądalność, a przecież są z malutkich wsi...

Gość Profil usunięty
Opublikowano

Czemu zakleili nazwę na ciągniku NH u Stanisława?

Opublikowano

I co faworytki jakby się zmieniły :) Jeszcze trochę i znowu się zmienią, a Paweł nie próżnuje już się ostro zabiera za laski.

a syngenta sponsorem jakimś była że kurier nawet rękawiczki dał  :D

Opublikowano

No i co im z tej sławy przyjdzie. Może ktoś i będzie miał jakieś suweniry z jakiejś reklamy, jednak to nie dla mnie.

Opublikowano (edytowane)

ale powiedzcie mi gdzie na 55ha taki NH czy claas chyba że ma jeszcze 200 dzierżawy tak samo jak  pawła stejery i maszyny nie wytarte nie ubrudzone niewie jak się je odpala czemu nie były pokazane w pierwszym odcinku jak kręcili ich obejścia są chyba od dilera który sie reklamuje na początku pana,, K'' albo jakiegoś lokalnego tak samo reklama nasion u pawła zboża kwitną a jemu nasiona przywożą i zbliżenia robią jedynie u pawla jego był ten case mały z turem i wszechobecny ursusik jedynie tego blondyna i olbrzyma jest taki jaki mają

Edytowane przez Arturo
Opublikowano

a tak a pro po sprzętu to on nie jest w pełni ich bo zobaczcie na Pawła ile ha i jakie ciągniki no jakoś nie wydaje się żeby miał na 30 krówek taki sprzęcik a trawę kosił taką słabą

Opublikowano

Do kamery musi być show, to i kukurydzę niedojrzałą na ziarno skoszą.

Akcję przed kamerą się przygotowuje tak by było dla laików było coś niecodziennego, tak jak robienie masła które jak widać było nie wychodziło :P żadna nie trzepała dość mocno :lol:

Gość Profil usunięty
Opublikowano (edytowane)

Bo na wszystkim zaklejają. Na Valtrze i Case Pawła też. :P

Bo pewnie nie zapłaciły firmy za reklamę, TV za darmo nawet batona nie zareklamuje.       :P

Ciekawe czy nie tłoczyło coś dziewczyn jak siedziały u Pawła na kolanach.          :P     :D     No może i nie jak mu kaczora schowały do zamrażarki to i po czym.       :lol:     

Edytowane przez KORSARZ1
Gość Profil usunięty
Opublikowano

dziewczyna opowiada o sobie a chlopak ziewa :D

Gość Profil usunięty
Opublikowano (edytowane)

Ta ten Paweł to taki szpaner, co nie znalazł do tej pory dziewczyny, taka partia?         :D   pewnie okoliczne go dobrze już znają.

No mówisz że ziewał, trzy dziewczyny pod dachem, jak już się całują to może i co innego też robią.      :P 

Edytowane przez KORSARZ1
Opublikowano

W linku podanym na poprzedniej stronie spojler napisane było, że Paweł ma 100 szt bydła. Ile tego w końcu jest? Zdziwiło mnie, że jego dziewczyny nie miały jakichś większych oporów przy skubaniu.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radas
      Witam jestem Nowy na tym Mega fajnym forum od kilku lat jeżdze do wujka Pomagać mu w 100hektarowy gospodarstwie !! Mega podoba mi się ta praca !! mam 18 lat i Marzy mi się Własne gospodarstwo !! ale niemam pojecia jak mogę zacząc realizować swoje mażenie !! czy w ogóle mam jakieś szanse ?? z kąd wziąć kase Itp. ?? POzdrawiam wszystkich !
    • Gość kadioor
      Przez Gość kadioor
      Jestem młodym rolnikiem. W 2019 chcę ubiegać się o dotacje z funduszu 'młody rolnik'. Czy podlega temu zakup busa bądź chłodni? Chciałabym z niego korzystać w celach rolniczych i nie tylko. Jak wyglada teraz sytuacja jeśli o to chodzi? Czy ktoś z was ubiegał się w podobnym celu? 
    • Przez Paula98r
      Dzień dobry. Mam pytanie odnośnie młodego rolnika. Czy mam szanse dostać 
      - mając skończone technikum mechanizacji rolnictwa
      -zdany egzamin zawodowy na M1 i M2 
      - nie zdany egzamin na M 43
      Czy jak mam nie zdanej ostatniej kwalifikacji to mam jakieś szanse czy musze mieć wszystkie 3 kwalifikacje?

• Gość kadioor
      Przez Gość kadioor
      Jestem młodym rolnikiem. W 2019 chcę ubiegać się o dotacje z funduszu 'młody rolnik'. Ile procent dotacji muszę przekazać na dany cel? 80% czy 100%? Chciałbym wiedzieć czy zostaje jakiś procent dla siebie, który nie będzie sprawdzany na co został przekazany. 
    • Przez rolnikk70
      Witam złożyłem wniosek na mr w lipcu jak długo mam czekać za decyzją?
  • Dodaj nową pozycję...
v