Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
11 minut temu, artur125 napisał:

To chyba o tej samej piszemy, sory nie sukienka, na zielono ubrana spodenki i kurna na górze coś w stylu bolerko

No to o tej samej . To Dorotka ;)

3 minuty temu, cinek1808 napisał:

U Grzegorza najładniejsza Martyna

Jeżeli to ta co chce" spróbować życia na wsi" to dziekuje - nasram.  

Opublikowano (edytowane)

to o tej samej , fajne wrażenie zrobiła, wyluzowana,uśmiechnięta

a Martyna to która?

już wiem , znalazłem uczestników programu. Monika też fajniutka

Edytowane przez artur125
Opublikowano

Muszę sprawdzić , ale chyba chodzi o tą o której napisałem.  Bo też ładna aale nie materiał na zone rolnika ;)

U grzecha sympatyczna też ta ta trzecia , widać że chyba naprawdę szczescia szuka a nie poklasku w tv.

A zauwazyl kto u tego bogobojnego , no tego blondyna , że z ani jedną nie wymienił jeszcze przytulasa , nie mówiąc już o calusie ?

W dodatku na koniec , po wyborze uczestniczek , jak on to sie wyraził ? Że dla tradycji wszystkie przytulił ?  Jakiś też nawiedzony Chyba.

Ale u niego fajna ta babka która dziecko do adopcji wzięła , taka spokojna , uprzejma .

Ta co chce " spróbować życia na wsi " to Monika , a Martyna to ta o której pislem , że nie dla show znalazła się w programie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radas
      Witam jestem Nowy na tym Mega fajnym forum od kilku lat jeżdze do wujka Pomagać mu w 100hektarowy gospodarstwie !! Mega podoba mi się ta praca !! mam 18 lat i Marzy mi się Własne gospodarstwo !! ale niemam pojecia jak mogę zacząc realizować swoje mażenie !! czy w ogóle mam jakieś szanse ?? z kąd wziąć kase Itp. ?? POzdrawiam wszystkich !
    • Przez Paula98r
      Dzień dobry. Mam pytanie odnośnie młodego rolnika. Czy mam szanse dostać 
      - mając skończone technikum mechanizacji rolnictwa
      -zdany egzamin zawodowy na M1 i M2 
      - nie zdany egzamin na M 43
      Czy jak mam nie zdanej ostatniej kwalifikacji to mam jakieś szanse czy musze mieć wszystkie 3 kwalifikacje?

• Gość kadioor
      Przez Gość kadioor
      Jestem młodym rolnikiem. W 2019 chcę ubiegać się o dotacje z funduszu 'młody rolnik'. Ile procent dotacji muszę przekazać na dany cel? 80% czy 100%? Chciałbym wiedzieć czy zostaje jakiś procent dla siebie, który nie będzie sprawdzany na co został przekazany. 
    • Przez rolnikk70
      Witam złożyłem wniosek na mr w lipcu jak długo mam czekać za decyzją?
    • Gość
      Przez Gość
      Witam , czy jest jeszcze możliwości złożenia wniosku na młodego rolnika ? Jestem świeżo po technikum rolniczym i mam pewnosc że ta premia była by mi przyznana .
  • Dodaj nową pozycję...
v