Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Gość Daria54321
Opublikowano (edytowane)

O kurcze 10latO.o?  rekord to 2 ;) miesiące:D   

Kto tu najstarszy stażem?

Edytowane przez Daria54321
Gość Daria54321
Opublikowano (edytowane)

Rolnik1973@  Aaa to szacuneczek:D eee to kolega ofertę dla żony zmienia pewnie raz w tygodniu jak w lidlu:D co to za tajemnica takiego szczęścia?

Edytowane przez Daria54321
Opublikowano (edytowane)

Zdradzić można nawet po 20latach pożycia,na to nie ma reguły,chwila fascynacji kimś,jakis romans przypadkowy i gotowe aby szlak trafił te miłość kilku letnia :(.

Niestety takie rzeczy się dzieją i zdarzają nie tylko w "M jak miłość" ale i w realiach :D

Edytowane przez Ansja
Opublikowano
7 godzin temu, Daria54321 napisał:

Takie to podejście ja myślami o kwiatach, prezentach,podróżach a wy??? Sado maso?

kwiaty, prezenty ok, ale podróżeO.o Jak słyszę słowo wyjazd, to mi się słabo robixD

Opublikowano
10 minut temu, Roman4321 napisał:

Podróże i podróże w głowie tylko i jak tu żyć z taką  O.o

Jak to jak spakowac i wyslac do matki i spokuj niech przemysli swoje zachowanie to moze bedzie mogla wrocic 

Gość Daria54321
Opublikowano

A jak powiem że już wszystko zabukowałam i zapłaciłam??? I jeszcze brata poprosiłam o doglądanie zwierząt?          To jak9_9

Gość Daria54321
Opublikowano

Coś?:P

Razem zawsze jednak raz na jakiś czas można zmienić klimat :)

Gość ZosiaSamosia
Opublikowano (edytowane)

Ile kobiet, tyle odpowiedzi. ;)

Edytowane przez ZosiaSamosia
Opublikowano
5 godzin temu, Daria54321 napisał:

O kurcze 10latO.o?  rekord to 2 ;) miesiące:D   

Kto tu najstarszy stażem?

Ja napisałem że najgorzej przez pierwsze 10 lat,    :P a mój staż to dwa razy tyle z jedną i tą samą.   :)

Opublikowano
36 minut temu, Sean napisał:

Ja napisałem że najgorzej przez pierwsze 10 lat,    :P a mój staż to dwa razy tyle z jedną i tą samą.   :)

potwierdzam...najgorzej jest przez 10 pierwszych lat. później to już człowiek jest tak zobojętniały na swoją krzywdę, że godzi się na wszystko ... może być nawet jedna i ta sama:D:P

• Haha 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radas
      Witam jestem Nowy na tym Mega fajnym forum od kilku lat jeżdze do wujka Pomagać mu w 100hektarowy gospodarstwie !! Mega podoba mi się ta praca !! mam 18 lat i Marzy mi się Własne gospodarstwo !! ale niemam pojecia jak mogę zacząc realizować swoje mażenie !! czy w ogóle mam jakieś szanse ?? z kąd wziąć kase Itp. ?? POzdrawiam wszystkich !
    • Przez Paula98r
      Dzień dobry. Mam pytanie odnośnie młodego rolnika. Czy mam szanse dostać 
      - mając skończone technikum mechanizacji rolnictwa
      -zdany egzamin zawodowy na M1 i M2 
      - nie zdany egzamin na M 43
      Czy jak mam nie zdanej ostatniej kwalifikacji to mam jakieś szanse czy musze mieć wszystkie 3 kwalifikacje?

• Gość kadioor
      Przez Gość kadioor
      Jestem młodym rolnikiem. W 2019 chcę ubiegać się o dotacje z funduszu 'młody rolnik'. Ile procent dotacji muszę przekazać na dany cel? 80% czy 100%? Chciałbym wiedzieć czy zostaje jakiś procent dla siebie, który nie będzie sprawdzany na co został przekazany. 
    • Przez rolnikk70
      Witam złożyłem wniosek na mr w lipcu jak długo mam czekać za decyzją?
    • Gość
      Przez Gość
      Witam , czy jest jeszcze możliwości złożenia wniosku na młodego rolnika ? Jestem świeżo po technikum rolniczym i mam pewnosc że ta premia była by mi przyznana .
  • Dodaj nową pozycję...
v