Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Gość Daria54321
Opublikowano

Ciekawie do tego podchodzicie, jednak o wszystko trzeba dbać drodzy panowie ;) jeśli będziecie skąpi to żona nawet najlepsza po paru latach was zdradzi bo takie skompstwo prowadzi kobiete w myśl,że już nic dla was nie znaczy-nie mówię tu zaraz o gospodarstwie ale o głupich kwiatach czy skromnym prezencie no i najważniejsze żeby pani była zadowolona-to i szukać nie będzie xD:P

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, Tomasz78 napisał:

witam :) temat widze napięty,co by nie pisac sex i pieniądz  rządzą dzis  światem ,i znalezienie drugiej polówki ,takiej której można zaufać jest coraz cięższe

czy można powiedzieć że znalezienie jest trudniejsze? Nie wiemy z autopsji jak to wyglądało 80 lat temu więc tak mówić nie możemy.

Dzisiaj są przypadki że przepisanie gospodarstwa na dzieci po ślubie, pod żadnym pozorem w chwili przepisywania nie daje cienia obawy, a po kilku latach zmienia się w koszmar, tak samo jak są przypadki że przepisanie gospodarstwa już od samego początku wydaje się być nie pewne a do końca życia nic nadzwyczajnego się nie wydarzy.

Raczej jest to kwestia indywidualna. A obnoszenie się z nią na pierwszej ,,randce,, jest nie na miejscu. Wszystko to można tak rozegrać i bez intercyzy że oboje będą uwikłani, będą w szachu który uniemożliwi im fałszywe ruchy.

Po przepisaniu gospodarstwa, zastawić go z nowym małżonkiem na 3 krotność wartości i po problemie. Jak odchodzisz to wybieraj czy z połową kredytu i gospodarstwa, czy goły wesoła...?

Daria na twoim miejscu, czyli miejscu kobiety nie był bym tak zadowolony z tego co napisałaś. Bo może nie wiesz, ale to działa w obie str. Jeśli facet będzie zadowolony to i szukać nie będzie. A żonę skąpą nie koniecznie na pieniądze, nawet najlepszy mąż zdradzi.

Edytowane przez damianzbr
Gość Daria54321
Opublikowano

Dobrze że nie jesteś ;) flustrujesz się? Kobiety częściej zdradzają niż męższczyźni ( kobiety po paru latach mają pierwsze takie myśli znudzenia,zapomnienia a jeszcze jak samiec nudziarz w łóżku to sorry####męższczyźni zazwyczj po 10-15latach....) tak to teraz jest i lepiej nie będzie taka nowoczesność to i kobiety inne :)

Opublikowano

Ja za zwyczaj czytywałem z goła inne wyniki badań na temat ile polek a ilu polaków zdradza.

Czy się frustruje...? nieee. Bo ja od zawsze uważałem że jeśli kobieta zdradzi to koniec tematu i nie ma oczy rozmawiać oraz do czego wracać. A facet, jak to facet, zdradza tylko dla seksu. I tu już jest większe pole do manewrów z przebaczaniem i żalem za swoje grzechy.

Opublikowano
23 minuty temu, Daria54321 napisał:

Ciekawie do tego podchodzicie, jednak o wszystko trzeba dbać drodzy panowie ;)jeśli będziecie skąpi to żona nawet najlepsza po paru latach was zdradzi bo takie skompstwo prowadzi kobiete w myśl,że już nic dla was nie znaczy-nie mówię tu zaraz o gospodarstwie ale o głupich kwiatach czy skromnym prezencie no i najważniejsze żeby pani była zadowolona-to i szukać nie będzie xD:P

a już sądziłem, że żadna Dama z krwi i kości się tu nie zjawixD

oczywiście o mężczyzn dbać nie trzeba i dlatego mężczyzna zadbać o siebie musi sam;)

kto żyw i z głową na karku, niech w obliczu Darii wyznania, intercyzę podpisuje:D

Gość Daria54321
Opublikowano

Trzeba ciągle ogień podniecać zapytać czasami drugą stronę czego pragnie,co by chciała....a nie unosić się :)

Opublikowano (edytowane)

Pytala sie pani pewnego doktora, 
czy lepiej jest z rana, czy lepiej z wieczora? 
Z wieczora jest dobrze, by sie smacznie spalo 
a z rana poprawic, by sie pamietalo! 
9_9

Bo do pani trzeba fachowca, Siłę dwóch koni i spryt,

Bo do pani trzeba fachowca, Madam potrzebny jest byk, Cyk, Cyk:P

Edytowane przez Roman4321
  • Like 1
Opublikowano (edytowane)
9 godzin temu, Daria54321 napisał:

Trzeba ciągle ogień podniecać zapytać czasami drugą stronę czego pragnie,co by chciała....a nie unosić się :)

Yyyy - jak się podnieca ogień ?:ph34r:   Rozniecić , podsycić - to rozumiem , ale podniecać - to nie wiem .

Edytowane przez zetorki12
Opublikowano
9 godzin temu, Daria54321 napisał:

Dobrze że nie jesteś ;) flustrujesz się? Kobiety częściej zdradzają niż męższczyźni ( kobiety po paru latach mają pierwsze takie myśli znudzenia,zapomnienia a jeszcze jak samiec nudziarz w łóżku to sorry####męższczyźni zazwyczj po 10-15latach....) tak to teraz jest i lepiej nie będzie taka nowoczesność to i kobiety inne :)

Nimfa 

Gość Daria54321
Opublikowano (edytowane)

Rozpalajcie stos :D i zamówcie egzorcyzmy:P:P

Nie no tak poważnie co u mnie to rzdkość to ja bym podpisała:) nawet bym na to nalegała-

ale raz dziennie???:S

Edytowane przez Daria54321
Gość Daria54321
Opublikowano

Żona daje mężowi 50zł 
- idź i kup mi coś żebym była piękniejsza
- mąż wrócił najebany:D 

Takie to podejście ja myślami o kwiatach, prezentach,podróżach a wy??? Sado maso?

Opublikowano
Cytat

Takie to podejście ja myślami o kwiatach, prezentach,podróżach a wy??? 

Marzenia nic nie kosztują.    :P    :D

Opublikowano

Tylko większość małżeństw czy związków i tak jest oparta na kwestii pieniędzy.Malo się czasu poświęca sobie na wzajem a jest pogoń za lepszym dobrobytem,tylko praca i praca przez co są szybciej rozpady i rozwody.

Opublikowano

Zgadza się i najgorsze jest pierwsze 10 lat pożycia,  :P    później to już leci jak z płatka, żadne intercyzy są już niepotrzebne.     :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radas
      Witam jestem Nowy na tym Mega fajnym forum od kilku lat jeżdze do wujka Pomagać mu w 100hektarowy gospodarstwie !! Mega podoba mi się ta praca !! mam 18 lat i Marzy mi się Własne gospodarstwo !! ale niemam pojecia jak mogę zacząc realizować swoje mażenie !! czy w ogóle mam jakieś szanse ?? z kąd wziąć kase Itp. ?? POzdrawiam wszystkich !
    • Gość kadioor
      Przez Gość kadioor
      Jestem młodym rolnikiem. W 2019 chcę ubiegać się o dotacje z funduszu 'młody rolnik'. Czy podlega temu zakup busa bądź chłodni? Chciałabym z niego korzystać w celach rolniczych i nie tylko. Jak wyglada teraz sytuacja jeśli o to chodzi? Czy ktoś z was ubiegał się w podobnym celu? 
    • Przez Paula98r
      Dzień dobry. Mam pytanie odnośnie młodego rolnika. Czy mam szanse dostać 
      - mając skończone technikum mechanizacji rolnictwa
      -zdany egzamin zawodowy na M1 i M2 
      - nie zdany egzamin na M 43
      Czy jak mam nie zdanej ostatniej kwalifikacji to mam jakieś szanse czy musze mieć wszystkie 3 kwalifikacje?

• Gość kadioor
      Przez Gość kadioor
      Jestem młodym rolnikiem. W 2019 chcę ubiegać się o dotacje z funduszu 'młody rolnik'. Ile procent dotacji muszę przekazać na dany cel? 80% czy 100%? Chciałbym wiedzieć czy zostaje jakiś procent dla siebie, który nie będzie sprawdzany na co został przekazany. 
    • Przez rolnikk70
      Witam złożyłem wniosek na mr w lipcu jak długo mam czekać za decyzją?
  • Dodaj nową pozycję...
v