Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

Łukasz ja nie mówię że spokojniejsze są gorsze, wprost sam zawsze wolałem spokojniejsze dziewczyny, aczkolwiek tej rudej też nic zarzucić na razie nie można, na mnie wywarła dobre wrażenie.

co do niego... nie oceniałem go tylko powiedziałem że ruda chyba najbardziej by pasowała do niego (czy on do niej to już inna sprawa). o nim nie mam dobrego zdania, na moje oko to taki trochę karierowicz i w tym programie nie znajdzie raczej tego czego szuka, tylko pytanie czy na pewno szuka żony

Gość Profil usunięty
Opublikowano

cieszcie się że ja się nie zgłosiłam bo dopiero by było show :D

Opublikowano

Łukasz ja nie mówię że spokojniejsze są gorsze, wprost sam zawsze wolałem spokojniejsze dziewczyny, aczkolwiek tej rudej też nic zarzucić na razie nie można, na mnie wywarła dobre wrażenie.

co do niego... nie oceniałem go tylko powiedziałem że ruda chyba najbardziej by pasowała do niego (czy on do niej to już inna sprawa). o nim nie mam dobrego zdania, na moje oko to taki trochę karierowicz i w tym programie nie znajdzie raczej tego czego szuka, tylko pytanie czy na pewno szuka żony

No ma parcie na szkło, widać że ojciec z matką urobieni, a on się bawi w biznesmena.

Opublikowano

Lina ja się na drugą edycję programu piszę to bez problemu możesz się zgłaszać, przynajmniej będzie wesoło :D . Ktoś powiedział że poczekajcie są tu tacy co wszystko za kobietę zrobią, no ok praca na gospodarce wymaga dwoje osób ale jak ta druga osoba będzie się chciała realizować zawodowo to wiecie przecież nie zabronisz nikomu niczego, a  druga sprawa żadne z was nie będzie szukało drugiej połówki ze względu tylko na to czy będzie chciała robić na gosp czy nie bo to jest bez sensu normalnie.:)

Opublikowano

@Meg5- co do łez jestem strażakiem OSP jezdzimy na akcje ( pożary, wypadki itd ) i nie raz się nie da powstrzymać łez głównie są to łzy bezradności ale bywały tez łzy szczęścia ( odbieranie porodu na środku drogi gdy pogotowie nie mogło dojechać :) i bycie ojcem chrzestnym tego szkraba :)  ) ale mam też osobistą tragedię gdy jak pomyślę to płakać mi się chcę...
Co do programu hmm jakoś mi do gustu nie przypadł ;)

Opublikowano (edytowane)

"Czyli brał byś Ewę" hahahah :D

"Będę brał Cie

w aucie

Cie

ehe " :D

Lina ponoć będą następne edycje to kto wie :D moze dasz się namówić :P

Niewiem może ja też na to pójdę :P tylko muszę najpierw tak z 5 maszyn kupić żebym tak krucho nie wyglądał hahah :D i do tego mały jacht :P tedy można będzie się pokazać.

Obejrzałem jakiś odcinek i jak zobaczyłem miny dziewczyn jak miały oprawić brojlery hehe to chciałbym widzieć jak u mnie pompują ogonem krowy by ją  wydoić :D hehe :lol:

Edytowane przez Apista
Gość Profil usunięty
Opublikowano

A to bez TV już nie idzie teraz znaleźć drugiej połówki?        :P    tylko kino z siebie robić, ciekawe czy noc poślubną też pokażą, kamera oczywiście pod kołdrą.          :P  

Opublikowano

Obejrzałem jakiś odcinek i jak zobaczyłem miny dziewczyn jak miały oprawić brojlery hehe to chciałbym widzieć jak u mnie pompują ogonem krowy by ją wydoić :D hehe :lol:

a było coś takiego? no chyba że przegapiłem bo i nie chciało sie dokładnie i do końca oglądać :)

Opublikowano

Korsarz  idzie ,ale czemu i  nie  przez Tv się zakochać ....? Z tą nocą poślubną ,to mogłoby być ciekawie ..  :rolleyes: Ty już nie podsuwaj TV pomysłu .. :D

Gość Profil usunięty
Opublikowano

A myslicie że ja miałam lepszą minę jak z 10 lat temu w domu mi dawali tak samo. Wszystko to lata praktyk i przyzwyczajenie a teraz to już samo zabicie kury jest dla mnie zwykłą rutyną przygotowywania jedzenia więc wyrozumiałości trochę dla tych dziewczyn ;)

Gość Profil usunięty
Opublikowano

Fakt, praktyka czyni mistrza, za dziesięć lat to dla tych dziewczyn walniecie własnego męża wałkiem może być zwykłą rutyną.        ;)

Opublikowano

A myslicie że ja miałam lepszą minę jak z 10 lat temu w domu mi dawali tak samo. Wszystko to lata praktyk i przyzwyczajenie a teraz to już samo zabicie kury jest dla mnie zwykłą rutyną przygotowywania jedzenia więc wyrozumiałości trochę dla tych dziewczyn ;)

Taa... 10 czy 12 letniemu dzieciakowi kazali kurę zabijać...Szmery....bajery ;)

Gość Profil usunięty
Opublikowano (edytowane)

Wszystko to lata praktyk i przyzwyczajenie a teraz to już samo zabicie kury jest dla mnie zwykłą rutyną

Kuba rozpruwacz też pewnie tak mówił.     :P       

Edytowane przez KORSARZ1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radas
      Witam jestem Nowy na tym Mega fajnym forum od kilku lat jeżdze do wujka Pomagać mu w 100hektarowy gospodarstwie !! Mega podoba mi się ta praca !! mam 18 lat i Marzy mi się Własne gospodarstwo !! ale niemam pojecia jak mogę zacząc realizować swoje mażenie !! czy w ogóle mam jakieś szanse ?? z kąd wziąć kase Itp. ?? POzdrawiam wszystkich !
    • Gość kadioor
      Przez Gość kadioor
      Jestem młodym rolnikiem. W 2019 chcę ubiegać się o dotacje z funduszu 'młody rolnik'. Czy podlega temu zakup busa bądź chłodni? Chciałabym z niego korzystać w celach rolniczych i nie tylko. Jak wyglada teraz sytuacja jeśli o to chodzi? Czy ktoś z was ubiegał się w podobnym celu? 
    • Przez Paula98r
      Dzień dobry. Mam pytanie odnośnie młodego rolnika. Czy mam szanse dostać 
      - mając skończone technikum mechanizacji rolnictwa
      -zdany egzamin zawodowy na M1 i M2 
      - nie zdany egzamin na M 43
      Czy jak mam nie zdanej ostatniej kwalifikacji to mam jakieś szanse czy musze mieć wszystkie 3 kwalifikacje?

• Gość kadioor
      Przez Gość kadioor
      Jestem młodym rolnikiem. W 2019 chcę ubiegać się o dotacje z funduszu 'młody rolnik'. Ile procent dotacji muszę przekazać na dany cel? 80% czy 100%? Chciałbym wiedzieć czy zostaje jakiś procent dla siebie, który nie będzie sprawdzany na co został przekazany. 
    • Przez rolnikk70
      Witam złożyłem wniosek na mr w lipcu jak długo mam czekać za decyzją?
  • Dodaj nową pozycję...
v