Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

Bingo, temat forum: Rolnik szuka żony a nie szukam męża no więc nie wiadmo kto tu czego szuka ;)

To z której strony Krakowa trzeba Cie szukać? Niby dnia wciąż przybywa ale jednak straaasznie długie te wieczory ;)

Opublikowano

a to nie wystarczy jak Kolasa w Kogel mogel, postawić pół litra, z teściem dogadać sprawe i gotowe?

też szukasz żony? taka moda na związki partnerskie, że liepiej zapytać :lol:

no ja raczej nie z tych ;-)  a jeśli chodzi o temat forum to raczej miałam na myśli program telewizyjny

To z której strony Krakowa trzeba Cie szukać? Niby dnia wciąż przybywa ale jednak straaasznie długie te wieczory ;)

zależy z której strony patrzeć ^^

Opublikowano

no właśnie przypomniał mi się pewien szczegół. Przecież na forum obowiązują pewne zasady, a kloeżanka agatex je łamie. Do sedna, każda nowa osoba przedstawia się w dwóch, trzech zdaniach a tego o ile mnie pamięć nie myli, zabrakło.

przykład:

cześć mam na imie Agata pochodze z ..... mam xx lat, interesuje sie rolnictwem i ........

Opublikowano

Linka
Trzeba do tego podejść na luzie

Przyjeżdża chłopak,oglądają się

Jeśli Wszystko pasuje to pakuje ją do samochodu i do domu
Jeśli nie to trudno

Opublikowano (edytowane)

hmmmm coś w tym jest ale zapomnieli pokolorować :P

Nie no na palete zapakować to zawsze większe szanse dotacia cennej zawartości w calości :D

Edytowane przez lukbold
Opublikowano

Linka
Co do przesyłki pocztą

To jest nawet git pomysł dla leniwych
Wszak w myśl prawa na zakupyprzez internet jest 14 na odstąpienie od umowy i odesłanie

I uważaj bo się panowie czują na Ciebie

Opublikowano (edytowane)

lukbold to ja już wszystko załatwie, a Ty kup coś fajnego (żeby z klasą podjechać) bo moim trupem moglibyśmy nie dojechać

Fox84  dlaczego ma uważać, przecież na śląsku fajne chłopaki

Edytowane przez artur125
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radas
      Witam jestem Nowy na tym Mega fajnym forum od kilku lat jeżdze do wujka Pomagać mu w 100hektarowy gospodarstwie !! Mega podoba mi się ta praca !! mam 18 lat i Marzy mi się Własne gospodarstwo !! ale niemam pojecia jak mogę zacząc realizować swoje mażenie !! czy w ogóle mam jakieś szanse ?? z kąd wziąć kase Itp. ?? POzdrawiam wszystkich !
    • Przez Paula98r
      Dzień dobry. Mam pytanie odnośnie młodego rolnika. Czy mam szanse dostać 
      - mając skończone technikum mechanizacji rolnictwa
      -zdany egzamin zawodowy na M1 i M2 
      - nie zdany egzamin na M 43
      Czy jak mam nie zdanej ostatniej kwalifikacji to mam jakieś szanse czy musze mieć wszystkie 3 kwalifikacje?

• Gość kadioor
      Przez Gość kadioor
      Jestem młodym rolnikiem. W 2019 chcę ubiegać się o dotacje z funduszu 'młody rolnik'. Ile procent dotacji muszę przekazać na dany cel? 80% czy 100%? Chciałbym wiedzieć czy zostaje jakiś procent dla siebie, który nie będzie sprawdzany na co został przekazany. 
    • Przez rolnikk70
      Witam złożyłem wniosek na mr w lipcu jak długo mam czekać za decyzją?
    • Gość
      Przez Gość
      Witam , czy jest jeszcze możliwości złożenia wniosku na młodego rolnika ? Jestem świeżo po technikum rolniczym i mam pewnosc że ta premia była by mi przyznana .
  • Dodaj nową pozycję...
v