Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Gość Profil usunięty
Opublikowano (edytowane)

W sylwestra 2 odcinki programu "Jaka to melodia?", o 17:25 i 23:25.

Zgadnijcie, kto m.in. ma wystąpić w tym późnowieczornym odcinku...

Sylvester Stallone?       :P    tylko nie mów mi że znów te żeniacze dla ubogich.           ;[

Papier toaletowy niedługo zaczną reklamować.

Edytowane przez KORSARZ1
Gość Profil usunięty
Opublikowano

O matko, a tak się dzisiaj dobrze czułem, I PŁAĆ ABONAMENT, to się nazywa przesrać pieniądz.

Opublikowano

Korsarz1: A chcesz coś na poprawę nastroju? Wiem, że lubisz takie klimaty... Znalazłam to przypadkowo, ale nie nadaje się do pokazania na publicznym forum.

Gość Profil usunięty
Opublikowano

No nie znałem Koleżanki z tej strony.     :P       :D

Opublikowano
Korsarz1: jeszcze nie wiesz, o czym piszę, a już mnie oceniasz... To co, chcesz to zobaczyć?

A jeżeli chcesz, to czy wolisz z cenzurą, czy bez niej?

Gość Profil usunięty
Opublikowano

To zależy co będzie zakryte?     :P

Gość Profil usunięty
Opublikowano (edytowane)

A kto powiedział że nie chcę, tylko zależy co mi chcesz pokazać?  mam nadzieję że wiesz jakie lubię klimaty?    :P     hahaha, nie no teraz poważnie pokazuj.        :P

No Mapo coś długo Ci schodzi to pokazywanie, jakby to było o czym myślę to mogło by już być że tak powiem po ptoku.      Hahahahahaha

Edytowane przez KORSARZ1
Opublikowano

Korsarz1: chciałam ci to wysłać na PW, ale masz zablokowany komunikator... Na forum tego nie pokażę, więc będziesz musiał obejść się smakiem :P

Gość Profil usunięty
Opublikowano

I widzisz co narobiłaś, teraz nie usnę, Biedroneczka i Ania by się nie szczypały.     :P   Chcesz być gorsza?      :P

Gość Profil usunięty
Opublikowano

Ale Mapo ja właśnie pije sobie piwko i zapewniam że interes polskiego rolnika niedługo sam da znać o sobie, czy mi się to podoba czy nie    hahahahaha. Mapo, ja nie powiedziałem że Ania i Biedroneczka są jakieś bezpruderyjne, wszystkie Was szanuje.

Opublikowano (edytowane)

Oskarżasz mnie o coś, czego nigdy bym nie zrobiła, i nigdy nie zrobiłam ?

To jest OCZERNIANIE..!!!

Chyba naprawdę potrzebujesz ze mną koty drzeć...???!!!

Edytowane przez biedroneczka
Gość Profil usunięty
Opublikowano (edytowane)

Oskarżasz mnie o coś, czego nigdy bym nie zrobiła, i nigdy nie zrobiłam ?

To jest OCZERNIANIE..!!!

To chyba do mnie, o matko teraz mi się dostanie, Biedroneczko to był żart, PRZEPRASZAM JEŻELI TO ŹLE ODEBRAŁAŚ.   

bukiet_dla_patrycji.jpg

Edytowane przez KORSARZ1
Opublikowano

No i popatrz, co narobiłeś. Chciałeś mnie podpuścić, a naraziłeś się biedroneczce... :P

Jeden kwiatek na przeprosiny to stanowczo za mało. Wstaw jakiś bukiet ;)

O widzisz, bukiet zdecydowanie ładniej się prezentuje.

Gość Profil usunięty
Opublikowano (edytowane)

Mapo Masz rację, profilaktycznie dla Ani, bo te "diabliczki" mi nie dadzą żyć tu        :P

Aniu dla Ciebie na przeprosiny       :P

bukiet_dla_patrycji.jpg

Mapo przez Ciebie pójdę z torbami.     :P   sprowadzisz mnie na manowce.       :lol:

Edytowane przez KORSARZ1
Opublikowano (edytowane)

Doradźcie mi drodzy AF-forumowicze, czy mam powiedzieć @KORSARZOWI TAK ????????

hahaha....

@KORSARZ - ale się pięknie dałeś wkręcić.....:-):-):-)

Ja nigdy nie mówię poważnie...

Hahaha...

A za kwiaty dziękuję - SĄ PRZEPIĘKNE...

Róże , moje ulubione, i do tego czerwone...mmmhhmmm...

Edytowane przez biedroneczka
Opublikowano

Korsarz dawaj na kolano biedroneczka cie przyjmie w swoje skromne ramiona:)

A wesele zawsze mile widziane, he he

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radas
      Witam jestem Nowy na tym Mega fajnym forum od kilku lat jeżdze do wujka Pomagać mu w 100hektarowy gospodarstwie !! Mega podoba mi się ta praca !! mam 18 lat i Marzy mi się Własne gospodarstwo !! ale niemam pojecia jak mogę zacząc realizować swoje mażenie !! czy w ogóle mam jakieś szanse ?? z kąd wziąć kase Itp. ?? POzdrawiam wszystkich !
    • Gość kadioor
      Przez Gość kadioor
      Jestem młodym rolnikiem. W 2019 chcę ubiegać się o dotacje z funduszu 'młody rolnik'. Czy podlega temu zakup busa bądź chłodni? Chciałabym z niego korzystać w celach rolniczych i nie tylko. Jak wyglada teraz sytuacja jeśli o to chodzi? Czy ktoś z was ubiegał się w podobnym celu? 
    • Przez Paula98r
      Dzień dobry. Mam pytanie odnośnie młodego rolnika. Czy mam szanse dostać 
      - mając skończone technikum mechanizacji rolnictwa
      -zdany egzamin zawodowy na M1 i M2 
      - nie zdany egzamin na M 43
      Czy jak mam nie zdanej ostatniej kwalifikacji to mam jakieś szanse czy musze mieć wszystkie 3 kwalifikacje?

• Gość kadioor
      Przez Gość kadioor
      Jestem młodym rolnikiem. W 2019 chcę ubiegać się o dotacje z funduszu 'młody rolnik'. Ile procent dotacji muszę przekazać na dany cel? 80% czy 100%? Chciałbym wiedzieć czy zostaje jakiś procent dla siebie, który nie będzie sprawdzany na co został przekazany. 
    • Przez rolnikk70
      Witam złożyłem wniosek na mr w lipcu jak długo mam czekać za decyzją?
  • Dodaj nową pozycję...
v