Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

nudy na  pudy ,co niektorzy podniecaja sie a tu niema czym,ze ktos samolotem przylecial albo ze do widel sie nadaje.nudy i tyle.mysle ze jakby ktos naprawde zrobil cos z jajem to wiekszosc by tu niewiedziala jak go bardziej obsmarowac. We francuskiej  wersji 52 letni kochas jak sprowadzil 3 laski pod dach a pozniej je wywalil to odpowiedzial ze z 2 spal i nie odpowiadaly mu i dlatego im kazal sp***rzac a na pytanie dlaczego wywalil ta ostatnia odpowiedzial,ze ta mu sie najbadziej podobala ale nie chciala od razu sie walic wiec tez ja wywalil z chaty.I myslicie ze cos sie stalo? ano nie, wszyscy stwierdzili ,ze "pas probeme" i trzeba szukac dalej a i sam zainteresowany stwierdzil ze musi szukac jakiejs nowej i zaczeli pierodlic dalej o bzdetach.u nas jakby tak ktos zrobil to by go chyba zlinczowali durnie choc wreszcie byloby na co popatrzec bo jak do tej pory to ogladanie orki i cielacej sie krowy nie nalezy do najbardziej wciagajacych

Opublikowano (edytowane)

Jeżeli to co Ty opisałeś powyżej ,nazywasz  ''zrobieniem czegoś z jajami  '' ,to faktycznie ....bez komentarza .

Edytowane przez Meg5
Gość MarcinWiniarski
Opublikowano

U Piotra widać że się poznał na Emilii ale ciut za późno, u Zbyszka lepiej przemilczeć, najlepiej to u tego dziadka,żyć nie umierać :D u Karola widać że będzie kwas niedługo a u Gosi też myślę że będzie całkiem wesoło.

Opublikowano

wszystko naciągane takie 

To wygląda trochę tak jakby  próbowali jakieś klacze czy aby nadają się do homonta.    :P     :lol:  

Opublikowano (edytowane)

Zbyszek naprawdę się wtopił z wyborem tych kobiet,szkoda chłopa.

Oj tam się zaraz wtopił  :rolleyes:  Wtopiłby się ,jakby się  ożenił a tak ....stworzy sobie lepsze szanse ...a te dwie panie oby jeszcze pod koniec nie zaskoczyły ,pozytywnie oczywiście .....w końcu widza trzeba trzymać w napięciu ?  :rolleyes:  :D

Sean ,ja wiem że Twoim marzeniem jest widzieć kobietę podpiętą do pługa ,ale nie wiem czy Ci się spełni ?  :lol:  :lol:  :lol:

Edytowane przez Meg5
Opublikowano

Sean ,ja wiem że Twoim marzeniem jest widzieć kobietę podpiętą do pługa ,ale nie wiem czy Ci się spełni ?  :lol:  :lol:  :lol:

Feeeeeeeeeeeee kobietę do pługa?     :blink:   

Opublikowano

Teraz feeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee...? Oj , wódki brak ,czy jednak było ''przemeblowanie ''? ;)   Pozdrawiam  :)

Opublikowano

Teraz feeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee...? Oj , wódki brak ,czy jednak było ''przemeblowanie ''? ;)   Pozdrawiam  :)

Ja tam  byłem i jestem za równouprawnieniem, ale żona ma słuchać męża.      :)   Pozdrawiam również     

Opublikowano

Również jestem za równouprawnieniem  ,a słucham muzyki . :)   

A tej czarnej u Piotra bym tak nie skreślał.
Chyba że jeszcze zauroczony jestem bo mój typ urody :-) 

I to jest to....i kto tu kogo będzie słuchał ?  :rolleyes:  :D

Opublikowano

Również jestem za równouprawnieniem  ,a słucham muzyki .  :)   

Meg, słuchanie męża może Wam wyjść tylko na dobre, same możecie zrobić sobie tylko krzywdę.      :P      :D

Opublikowano (edytowane)

Dziś pierwszy raz oglądałem Rsż .Szkoda mi Zbigniewa i tą kandydatkę jego Ewę to w tej chwili bym wywalił za to ,co powiedziała .

Czy reklama wapna u Zbigniewa i Mikołaja to przypadek ?

stosowałem to wapno ...szkoda kasy!!!!!!!!.

Edytowane przez RafaKdziela
Opublikowano

Użytkownik @TOME11 zdaje się, jest najlepszym "specem" na tym forum, od poszukiwania uczestników na FB więc do niego powinnaś kierować prośbę :D

nieskromnie mówiąc- robiło się robotę :D

Witam, może powiecie że to głupie co piszę lub że trochę za późno się "obudziłam" ale już w różnych miejscach szukałam i na różne sposoby....  i tak sobie pomyślałam, że może tu ktoś mi pomoże. Szukam jakiegoś kontaktu (np na fb lub tutaj) do Marka, który się zgłaszał do ostatniej edycji RSŻ (był w 10 prezentującej się do programu niestety nie przeszedł do 5 którzy aktualnie są uczestnikami programu). Być może też ma profil tu na forum lub ktoś kto tu pisze go zna i mógłby mi dać do niego jakiś namiar na fb... Niestety z przyczyn osobistych nie mogłam napisać do niego listu i zgłosić się do programu a teraz bardzo tego żałuję i chciałabym naprawić swój błąd.

foto po prawej sprzed 12 lat, Śląsk, Manowska w znajomych; jeśli to nie on, to nie mam żadnych innych propozycji, nie rób tylko żadnych głupot

https://www.facebook.com/marek.kaminski.963434

qaz.png

jakby się ktoś pompował, to wszystko znalezione w internecie i ogólnodostępne, także prokurator, cbśp i bagiety niechaj jadą

po 48h wywalam tego posta dla dobra wspólnego

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radas
      Witam jestem Nowy na tym Mega fajnym forum od kilku lat jeżdze do wujka Pomagać mu w 100hektarowy gospodarstwie !! Mega podoba mi się ta praca !! mam 18 lat i Marzy mi się Własne gospodarstwo !! ale niemam pojecia jak mogę zacząc realizować swoje mażenie !! czy w ogóle mam jakieś szanse ?? z kąd wziąć kase Itp. ?? POzdrawiam wszystkich !
    • Gość kadioor
      Przez Gość kadioor
      Jestem młodym rolnikiem. W 2019 chcę ubiegać się o dotacje z funduszu 'młody rolnik'. Czy podlega temu zakup busa bądź chłodni? Chciałabym z niego korzystać w celach rolniczych i nie tylko. Jak wyglada teraz sytuacja jeśli o to chodzi? Czy ktoś z was ubiegał się w podobnym celu? 
    • Przez Paula98r
      Dzień dobry. Mam pytanie odnośnie młodego rolnika. Czy mam szanse dostać 
      - mając skończone technikum mechanizacji rolnictwa
      -zdany egzamin zawodowy na M1 i M2 
      - nie zdany egzamin na M 43
      Czy jak mam nie zdanej ostatniej kwalifikacji to mam jakieś szanse czy musze mieć wszystkie 3 kwalifikacje?

• Gość kadioor
      Przez Gość kadioor
      Jestem młodym rolnikiem. W 2019 chcę ubiegać się o dotacje z funduszu 'młody rolnik'. Ile procent dotacji muszę przekazać na dany cel? 80% czy 100%? Chciałbym wiedzieć czy zostaje jakiś procent dla siebie, który nie będzie sprawdzany na co został przekazany. 
    • Przez rolnikk70
      Witam złożyłem wniosek na mr w lipcu jak długo mam czekać za decyzją?
  • Dodaj nową pozycję...
v