Skocz do zawartości

Rozmowy o wszystkim i o niczym osób w związkach

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Tak jak piszesz zetorki ,kobiety są ostrożniejsze ,a co za tym idzie wolniej jeżdżą ,lecz patrzą na umiejętności kobiet w moim otoczeniu na to jak manewrują samochodem czy to na parkingach ,czy to np. podpiętą przyczepką ...to już nie wygląda to optymistycznie .  :P  ;)   

U mężczyzn natomiast  wygląda to odwrotnie, manewrują sprawnie ,ale przy tym jeżdżą też szybciej i łatwiej wtedy   popełnić  błąd .  ;)

Mimo że nie robię dużo kilometrów ,to nie brakuje  takich sytuacji ,gdzie muszę hamować ,ponieważ ktoś wymusza pierwszeństwo .

Nie znoszę jak ktoś szybko zbliża się do skrzyżowania ,potem hamuje gwałtownie ,bo ma ustąp ...wówczas  też bardzo  zwalniam ,mimo że jestem na drodze z pierwszeństwem ,bo nie wierzę ,takim zachowaniom na drodze .  :unsure:

Jazda polska    :D

To już zależy od koloru włosów tongue.png wink.png 

Kolor włosów można zmienić i sobie dodać iQ   :rolleyes:  

Takie sytuację jak  na poniższym filmiku są wcale nie takie rzadkie . Jedno mnie tylko zastanawia ,jakim cudem takie osoby zaliczają plac manewrowy na egzaminie ? :)

Edytowane przez Meg5
Opublikowano

No Meg , jak zwykle - nic dodać , nic ująć B) .

Opublikowano (edytowane)

Wracając do "rowerów" - w Super Polsat są świetne zawody w tej chwili :D:P;)

Edytowane przez Gość
Opublikowano

Nie wiem co masz na myśli pisząc ,że mam jedno w głowie ,ale dzięki za wyczerpująca odpowiedz

A ja mam inne pytanie ,jak oceniacie kierowców ,pod względem agresywności na drodze ,niby my faceci górujemy ,lecz spotkałem sie nie raz ze to Panie  niezle cisną ,a konfrontacja z nimi to totalna porażka ,przykład z dzis ,Pani zajmuje półtora miejsca parkingowego (,na zatłoczonym oczywiście) ,wciskam sie pomiędzy i wysiadając traciłem jej auto drzwiami ,ale miedzy nimi były moje palce ,abym sobie i jej lakieru nie porysował ,,wrazliwa na dotyk jak diabli  wygadana jesze bardziej ,szkoda że parkowac nie umie ,skończyło sie na zrobieniu kilku fotek ,przeze mnie jak auto ustawiła i nr tablicy ,bo dyskusja nie miala sensu

Opublikowano

Artur no byś się zdziwił że nawet dobrze  :D

a zdradźcie ile razy podchodziliście do egzaminów , :rolleyes:

Tomku ten pan musiał mieć dużo miejsca bo był wielki. :D

Mariusz on po prostu ma dużo kasy ale niech próbuje . 

Opublikowano

Ja  zdawałem  w  '91  roku , troche  inne  czasy były , zdałem  za  1  razem .

Nie mielismy wtedy  samochodu i przed kursem nie jeździłem  w ogóle  autem .Tylko traktorem  c 330, ale instruktor na  1  jeździe wypuścił mnie na  miasto  po  10 minutach na placu .

Opublikowano

Wzrostem . Mam  184cm/88 kg 

Nie jestem  aż  tak  wysoki i  zdarzało mi się maluchem  czyimś  jechać  , ale  wygodnie nie  było . A na kursie po prostu nie  chciałem maluchem 

Gość aletes
Opublikowano

Ja zdałam w 2011r za szóstym razem i to tylko dlatego, że spadł śnieg i wszyscy jechali 20/h :lol:
Taka prawda...