Skocz do zawartości

Rozmowy o wszystkim i o niczym osób w związkach

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Kompletnie nie rozumiem dlaczego opuszczacie mnie w takiej chwili. Całkiem możliwe że jakiś haker się włamał na mój komputer. Obrażacie mnie bezpodstawnie. Nie życzę sobie tego!

Szogunie to wszystko przez ciebie!!!

Edytowane przez Onomatopeja
Opublikowano (edytowane)

Kompletnie nie rozumiem dlaczego opuszczacie mnie w takiej chwili. Całkiem możliwe że jakiś haker się włamał na mój komputer. Obrażacie mnie bezpodstawnie. Nie życzę sobie tego!

Ty a moze leki odstawiles i dlatego tak Ci od**balo :D ?

Edytowane przez Matey
Opublikowano (edytowane)

Nie możecie zrozumieć że Szogun chce mnie zniszczyć? On już chyba po mnie jedzie...

Boję się. Chłopaki pomocy!

Punkt ostrzeżeń za bezsensowne posty

Edytowane przez danielhaker
Opublikowano (edytowane)

@onomatopeja w tym poście

aletes i agatex11 fajne jesteście

najpierw (przed edycją) napisałeś słowa o których wspomina @Tomasz78:

alates i agatex11 jeśli potrzebujecie mężczyzny na noc to służę pomocą. Dojade w każde miejsce i pomogę dojść do krainy rozkoszy

Może zanim coś napiszesz to zapoznaj sie z tematem i z kim piszesz ,aby nikogo nie obrażać.

-zdaje sie że koleżanki nie są zainteresowane; nie dziwie sie, po tak spartaczonej robocie długo miałaby niechęć... :D ale jest ktoś kto chętnie skorzysta z Twojej oferty... nawet dziewice Ci oferuje :D

Tylko czytam o samcach i samicach a wie ktoś może gdzie w Lubelskim ktoś puszcza knura?Bo pierwiastka mi się huka.

-sorry @pogromca za wykorzystanie Twojego ogłoszenia, ale nie mogłem się powstrzymać... :D

Edytowane przez marobas