Skocz do zawartości

Rozmowy o wszystkim i o niczym osób w związkach

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

I masz babo placek... mąż wczoraj wapnował oborę i rozerwało beczkę z wapnem. Dostał odłamkiem w głowę. Pogotowie, szycie, tomograf. Na szczęście miał czapkę i to chyba uratowało mu życie,

Już wiem co dostanie na walentynki.

A u was jak jest z BHP przy pracy?

Dobrze że w łeb nie dostał bo oboje byście cierpieli. ;)

Opublikowano

Żartować z takich rzeczy wstydzioł byś się @ptaszyna. Nie rozumiem jak można być tak grubiańskim i bez wyczucia, wszystko dobrze się skończyło ale mógł to być dramat... TU NIE MA NIC DO ŚMIACIA, następnym razem jak będziesz miał palnąć taką głupotę to zastanów się 5 razy...

Opublikowano

No @ptaszyna niby poważny chłop , a zero taktu ..... okazało się że WesołyRomek ma lepsze wyczucie taktu niż TY .

Wypadałoby przeprosić za Głupi , nietaktowny żart .

@nikolajj mąż w domu czy w szpitalu ?

Gość nikolajjj
Opublikowano

Mąż w domu. Dziś już w lesie szarżował z piłą.

W sumie to pośmiać się można teraz, tylko dla mnie to jeszcze świeże było. Może jakbym męża nie opatrywała i nie miała świadomości, co się mogło stać, to prędzej bym się śmiała. Kupiłam już mu tzw miękki kask w formie basebalówki - to może prędzej będzie chodził niż w kasku.

Opublikowano (edytowane)

Kiedyś w lesie sęk wielkości kciuka z dużą prędkością uderzył mnie w głowę aż straciłem przytomność na chwilę ,trochę krwi i tyle

a w domu syn wtedy 4 latka daje mi kask zabawkę i mówi bez kasku nie jedź do lasu :D

W sumie na rolnika to chyba wszędzie coś czycha

Kup coś takiego, ja tym białkuje całkiem fajnie działa

http://www.autokosmetyki.pl/images/SicoTools_pistolet_do_konserwacji_podwozia_b.jpg

Edytowane przez Marecki2922
Opublikowano

Żartować z takich rzeczy wstydzioł byś się @ptaszyna. Nie rozumiem jak można być tak grubiańskim i bez wyczucia, wszystko dobrze się skończyło ale mógł to być dramat... TU NIE MA NIC DO ŚMIACIA, następnym razem jak będziesz miał palnąć taką głupotę to zastanów się 5 razy...

i jak tam romekwesoły

nowe rumunki/rumianki wiesz juz gdzie sa ?

a z tym komendantem to miałes historie, normalnie jak z archiwum X

Opublikowano

czytam sobie i tak się zastanawiam co ty Koma666 palisz czy zażywasz co? :wacko:

Co do tych wypadków- to jak się dobrze kończą, to tylko umacniają związek..wtedy człowiek zaczyna rozumieć co ma i że trzeba sie tym cieszyć i doceniać....Trzymajcie się ;)

Opublikowano

i jak tam romekwesoły

nowe rumunki/rumianki wiesz juz gdzie sa ?

a z tym komendantem to miałes historie, normalnie jak z archiwum X

Tak się zastanawiam czy myślimy o tych samych rumunkach.... :ph34r:

A co do komendanta to ci powiem, że nie raz z nim t 25 premium zalewałem, i nie raz go naszym bojowym wozem woziłem na akcje i z akcji... Było by co opisywać... :P

Opublikowano

czytam sobie i tak się zastanawiam co ty Koma666 palisz czy zażywasz co? :wacko:

Co do tych wypadków- to jak się dobrze kończą, to tylko umacniają związek..wtedy człowiek zaczyna rozumieć co ma i że trzeba sie tym cieszyć i doceniać....Trzymajcie się ;)

Tak jak mowisz, jak zaczyna brakowac drugiej osoby (jakby np byla w szpitalu po jakims wypadku) to wtedy sie czuje ze zaczyna brakowac tej drugiej osoby.

Opublikowano (edytowane)

wesołyroman

no kurna nie watpie, a w t25 jaka masz skrzynie ?

autopower czy vario ?

silnik to tam siedzi deutz fahr, to wiem, poznałem po tym ze jest chłodzony powietrzem

Edytowane przez koma666
Opublikowano (edytowane)

Kamienie gdzie?Ja nawet na polu nie mam...;a o metaforach słyszał a??? A co do chorowania -to właśnie jestem na chorobowym--jakieś wredne wirusy naruszyły moją przestrzeń... -_-

Edytowane przez aletes
Gość nikolajjj
Opublikowano

Ty powiesz o metaforach a on o meteorach zacznie ... Wygonili ich z innych tematów to tu ich przywiało. Już w wielu wątkach szumu narobili.

Opublikowano

To trzeba zrobić tak jak z niesfornymi dzieciakami---ignorować!Kiedyś się znudzą i tyle :rolleyes:

Opublikowano (edytowane)

Każdy może myśleć i pisać to co uważa----- byle z sensem, a nie jakimiś szyframi,że czytam i nie wiem o co chodziło artyście, bo wiecie panowie nie każdy ma artystyczną dusze... :P :lol:

A macie jakieś pomysły na walentynki?

Edytowane przez aletes
Opublikowano

Czytałem ostatnie kilka stron i przyznam że albo ja jestem nie kumaty albo każdy pisze o czymś innym i nie mogę złapać wątku.

Na walentynki myślę że jakiś kwiatek(róża),coś słodkiego no i walentynka. :wub: