Skocz do zawartości

Rozmowy o wszystkim i o niczym osób w związkach

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Wiesz dlaczego pouciekały dziewczyny, właśnie dlatego że udostępniacie publicznie skrawki ich prywatnych wiadomości, a one myślą że ktoś się im włamuje na konta, dlatego usuwają, weź mi nie pieprz o zwidach bo sam mnie dołączyłeś do rozmowy o gadce którejś z nich.  Co żal d*pę ściska że nie możesz mi dorównać?   :P   xD

Edytowane przez deSilva
Opublikowano (edytowane)

Człowieku gdzie i jakie skrawki ja udostępniam publicznie dziewczyn z którymi nie pisze?... Przestań zmyslac i tyle... To że ciebie dołączyłem do rozmowy z nim to nie znaczy że rozmawiam z dziewczynami... Bo takich rozmów ja nie mam.... Niczego nowego w tej rozmowie nie pisał i pisze to samo publicznie... Wiec nie zmyślaj sobie wygodnych głupot i tyle.. 

Skoro on pisał do dziewczyn i tera o tym opowiada na forum bo coś ma w głowie nie teges to co ja mam z tym wspólnego?... On ma problem bo żadna nie chce z nim gadać i tyle i się mści Za to... Ja tego nie pochwalam i nigdy nie pochwalałem i o tym dobrze wiesz.... 

Edytowane przez ogarek
Opublikowano

Usunąłeś to nie masz, nie mam zamiaru udostępniać z kim pisałeś, a dziwnym trafem orawiok wiedział o nich więcej niż powinien, skąd? jak go tu przedtem nie było.

Opublikowano (edytowane)

Co on niby wie czleku.... Pisze bzdury które sobie zmyślił bo czyta co było pisane kilka lat wstecz na forum i tyle.... To co on pisze to wszystko stare bajki co przewalały się przez ogólny i tyle a że ty jesteś jego głównym bohaterem to nie do mnie pretensja.... I odwaL się manipulancie i  podrywaczu bo już raz dostałem opierdol za to co ty robiłeś?.... OK? 

Z żadna nie pisałem po za jedna pomylona i tyle.. I to ona do mnie pisała swoje pomylone przechwalki i się chwaliła jak manipuluje... Ale ten temat sam znasz... 

Edytowane przez ogarek
Opublikowano (edytowane)

Na pewno tylko z jedną?   xD weź mnie nie rozśmieszaj.   xD Macie obaj duży problem na moim punkcie.    :P  Ale cóż musicie z tym żyć, nic na to nie poradzę że jestem waszym idolem.   xD

Edytowane przez deSilva
Opublikowano

Jasne... To ja miałem konto małolata o którym pisał moderator do ciebie na publicznym że" po co ci te konto ".. 😋

Opublikowano (edytowane)

To ten moderator nie był nic mądrzejszy od ciebie, bo to nie było moje konto. Moje drugie konto to wisiało Sean1, które nigdy nie było aktywne na forum publicznym. A skoro niby było, to mógł zbanować. Człowieku jakbym chciał naprawdę to miałbym dziesięć kont i żadem moderator by tego nie wyłapał, ale do d*py mi to potrzebne, na jednym ty i ten twój koleś mi nie dorównacie   xD  więc skończ te insynuacje.

Edytowane przez deSilva
Opublikowano (edytowane)

Ale to nie o tym koncie i nie w tym czasie... Wiec nie czaruj mi tu... Mnie nie obchodzi ta twoja upadła osobowość podrywacza starcze..... Tyko poprostu nie mieszaj mnie do swoich podłych gierek i tyle.... To że on opisuje ciebie i twoje chore podrygi na forum do kobiet to mnie do tego nie mieszaj i tyle... Ja go nie inspiruje do tego i tyle ... Ale część mogę tylko potwierdzić bo jest to prawda... Jest to żałosne  zaChowanie obleśnego starego upadlego  podrywacza.... ŻEGNAM.... 

Edytowane przez ogarek
Opublikowano (edytowane)

Razem wracacie do mnie jak bumerangi co chwila   :P  także na nic twoje tłumaczenia, żal ci d*pę ściska i tyle.  xD

No i z Ogarka zeszło powietrze, bo zaczyna w kółko bredzić to samo, jak to starszy może niby poderwać a on bidaczek młodszy i ruszyć z miejsca nie może.   xD

Edytowane przez deSilva
Opublikowano

" stary dziad szuka głupiej co by mu kalesony obsrane prala "....tyle warte te perdy .  😁☺️🤣😁☺️...naprawdę szacun .

Opublikowano (edytowane)

Zmień płytę, bo wychodzisz niby z nowymi przebojami a za chwilę klepiesz stare hity. To już zakrawa na obsesję maniakalną.    :P Wiesz pewnie po sobie że kalesony wciąż obsrane, może masz hemoroidy.  xD  Ale cię k**wa boliiiii że ty taki cienki bolek, wybrali się na polowanie i wypłoszyli całą zwierzynę, a teraz się wybielasz żeś się tylko wybrał z siatką na motyle.   :P  xD

Edytowane przez deSilva
Opublikowano (edytowane)

Nima żadnych nowych przebojów i nie będzie to fakt ..... braki na forum ...ale czatuj może ktora cie polubi ...🤣

A co to moderatora nie wołasz do HP....no nie mogę. 🤮

Edytowane przez ogarek
Opublikowano

O paczaj nie aresztowali... A tak się tu jeden modlił i już cieszył... 😁😁😁😁

Opublikowano (edytowane)

Oj jeny, ogarek w siódmym niebie że ma nadal kumpla jedynego na forum.  xD

Edytowane przez deSilva
Opublikowano

Widzisz srasz na orowiaka że zwidy wciska a sam to samo robisz jak ten twój  fonfel onucy bo ni masz już aRgumentow..... Zawołaj lepiej moderatora do HP gdzie sam kiedyś pisałeś że trza mieć posrane we łbie żeby tak robić 

Opublikowano (edytowane)
Dnia 20.03.2021 o 10:17, ogarek napisał:

Co on niby wie czleku.... Pisze bzdury które sobie zmyślił bo czyta co było pisane kilka lat wstecz na forum i tyle....

Wczoraj sam te zwidy potwierdziłeś  :D   Z pamięcią u ciebie już krucho, oj krucho, teraz wiem skąd to klepanie stale w koło to samo.   xD

Jakich argumentów mam używać jak klepiesz stale w kółko to samo? poczytaj swoje posty to posrasz się sam z siebie jaki jesteś śmieszny.  xD

Dalej prowokujesz do kłótni, w dodatku próbujesz wciągnąć w to jeszcze Pafnucego. Lecz się bo jesteś chory, albo faktycznie nie masz już z kim pogadać.   :P Nie mam przyjemności z tobą dyskutować i się odczep raz na zawsze, a jak dalej będziesz prowokował do kłótni to cię zgłaszam moderatorowi, żebyś nie był zdziwiony.

Edytowane przez deSilva
Opublikowano (edytowane)

Siebie zgłoś ... Nie wiem czy skumales ale łorowiak nie o tobie pisał i nie twoje posty wklejał... Wiec się nie sr** jak nie do ciebie było i nie wiesz o czym kto pisze... Sam prowokujesz i wielkiego wodza tu strugasz.. Raportuj może w końcu ci zasadzi  za te  zawracanie deeeee.... Nie ty tu będziesz decydował kto i co ma pisaC... 😋

Czego cytujesz i wracasz?.. Skoro nie chcesz to po co prowokujesz... Myslisz że wysadzisz kogoś z forum tym prowokowaniem ? 

Edytowane przez ogarek
Opublikowano (edytowane)

Się nie unoś tylko spokój mi tu!!!!!:P bo wypędzę.   :P Łorawiok został zgłoszony za obrażanie kolegi, ale ty za cienki w uszach żeby to załapać. Ty będziesz za szukanie zaczepek, boś tu przylazł i mącisz dalej. Wołałem ciebie tu?

Edytowane przez deSilva
Opublikowano (edytowane)

Nalapales punkcików i se skasowałeś konto  i myślisz że mpderator będzie tu zaRa reagował na twoje rozkazy.... A to twoje forum czy jak ze tu tak podrygujez ? 😋 Takim cwaniakom to powinni roczna moderacje wstawiać i tyle..... 

Edytowane przez ogarek
Opublikowano (edytowane)

Co złego to wybaczcie, :) Ale wiem już, że nie warto stawać w niczyjej obronie, na forum nie ma kolegów i koleżanek, są tylko nicki.    ;)

Edytowane przez deSilva