Skocz do zawartości

Rozmowy o wszystkim i o niczym osób w związkach

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A to nie ten... Wiesio strongman, choć też musiał odmawiać😂 Ten drugi bezbłędny😗 Spierdalam bo się tu gównoburza- widzę - szykuje🤢 Nara🙋‍♂️

Opublikowano

Bo najwyraźniej się gościowi znudziło to forum i szuka zaczepek, a ostatnim postem jeszcze bawi się w posądzanie kogoś o coś, bo nie wie kto a ma taką wizję i w dodatku gówno powinno go to interesować.

Opublikowano
10 minut temu, Winnetou napisał:

Poznajcie moją żonę, tylko proszę nie cytować, bo zaraz usuwam

inline__778687_6668.jpg

dobra

Opublikowano

wczoraj byly baciary dzisiaj zona orawioka-wiec ja polacze przyjemne z pozytecznym ,moja zona i baciary...ktory zgadnie ktora to -stawia mi transporter wodki

Opublikowano

Czyń pan swoją powinność, tylko w granicach zdrowego rozsądku, żebym nie musiał przyznać że sprowadziłem tu potwora.   xD

Opublikowano

gdy znowu zalozysz nowe konto daj sobie nowy nick-kapusta zeby nikt nie mial watpliwosci 😛.

mialem juz moderacje-akurat bylem na urlopie wiec mialem luzik- 

hyde park gdyby ktos mlody wiekiem i wiedza nie kojarzyl wzial sie z tego

Miejscem, któremu nazwa Hyde Park zawdzięcza swoje potoczne znaczenie – jako forum dla swobodnego wypowiadania wszelkich poglądów w imię wolności słowa (pod warunkiem nieobrażania królowej) – jest Speakers’ Corner, położony w pobliżu Marble Arch. Jest to tradycyjne miejsce przemówień i debat (przemawiali tam m.in. Karol Marks i Włodzimierz Lenin), odbywających się zwłaszcza w niedzielne poranki.

krolowej tu juz zadnej nie ma 😂

Opublikowano (edytowane)

Ja żartowałam przecież nie zgłoszę na policję/mielicje. Ale też nie przesadzajcie bo oskarża się kogoś bardzo łatwo- też umiem. 

Pozdrawiam i do zobaczenia w czerwcu.

Ps. Jacuś strach zgadywać skoro zwycięsca ma ci wódę stawiać😋 czy to ta w niebieskiej sukience? - nie martw się nikogo w domu nie ma i nie denerwuj się kapuścinko😛

Edytowane przez Gość
Opublikowano

a skad ja mam po pol roku pamietac w jakiej byla sukience- prawdziwy mezczyzna nie zwraca uwagi na takie duperele. zreszta facetom najbardziej podobaja sie kobiety bez ubran 😜.

czerwiec ??? ale bedzie nudno, dobrze ze wiosna idzie- co prawda wczoraj padal snieg ale czuc w powietrzu robote  w polu.

Opublikowano
32 minuty temu, jacus napisał:

gdy znowu zalozysz nowe konto daj sobie nowy nick-kapusta zeby nikt nie mial watpliwosci 😛.

mialem juz moderacje-akurat bylem na urlopie wiec mialem luzik- 

hyde park gdyby ktos mlody wiekiem i wiedza nie kojarzyl wzial sie z tego

Miejscem, któremu nazwa Hyde Park zawdzięcza swoje potoczne znaczenie – jako forum dla swobodnego wypowiadania wszelkich poglądów w imię wolności słowa (pod warunkiem nieobrażania królowej) – jest Speakers’ Corner, położony w pobliżu Marble Arch. Jest to tradycyjne miejsce przemówień i debat (przemawiali tam m.in. Karol Marks i Włodzimierz Lenin), odbywających się zwłaszcza w niedzielne poranki.

krolowej tu juz zadnej nie ma 😂

Żarty owszem jak najbardziej, o wszystko nie można się obrażać, ale pewne zapędy ponad dobry smak osób niezrównoważonych psychicznie trzeba dusić w zarodku, ty chłopie też masz chwilami taką tendencję, dlatego tak cię bulwersuje że przywołałem moderatora.

Opublikowano
Dnia 18.03.2021 o 18:52, deSilva napisał:

Z tobą naprawdę jest coś nie tak człowieku, co to za wypociny i co to ma być? przestań tu mącić i szukać zaczepki już nawet nie wiadomo z kim, bo nas to nie interesuje. Chyba jakiś analfabeta się zakochał, bo błąd na błędzie.   xD

Skoro tak to czego tu warujesz i wzywasz moderatora.... W czym ty lepszy od niego?... On napada na kobitki i je neka, ty robisz to sama tylko inaczej... Jest tu jaka do której się nie lasiles z wywalonym jęzorem.. Czy to przystoi staremu dziadowi do młodych się wpierdzielać i pisać te wypierdy o niczym ?.... Myslisz że tym pochlebisz młodej dziewczynie ?....śmieją się z pomylonego dziada że szuka praczki do kaleson i tyle.. 😁😁😁😁👍

Opublikowano

Co kolegę ci wywalili?  :P zaraz ty polecisz za nim jak nie przestaniesz szukać zaczepki :P  co nie masz kolegi do dzielenia się pw dziewczyn?

Opublikowano (edytowane)

Sam szukasz a potem wzywasz jak dziecko moderatora.... Nikt tu niczego wielkiego nie pisze po za tym jaka jest prawda o twojej dzialalnosci na tym forum... Której już nie ukryjesz zakładając nowe konta podrywaczu.... 😋

Ja nie pisze z dziewczynami więc czym niby mam się dzielić? ... Ty to latami pisałeś głupoty i swoje żale  a potem udawałem ze nie znasz.... 😜

Ty lubisz pouczać innych jak żyć i wielu tematach powołujesz się na wiarę i Boga a jesteś ostatnia osoba na forum która powinna to robić i tyle... 

Fajnie jest zgrywac mentora a jak ktoś krytykuje twoje zachowanie to bek do moderatora ?... Czleku gdzie ty masz rozum? 

Edytowane przez ogarek
Opublikowano (edytowane)

Masz duży problem ze swoją wartością i nieudolnością razem ze swoim kolegą, nikomu jakoś moja działalność nie przeszkadza tylko wam dwom xD  Drugi problem Winety to taki że daje się tobie sobą manipulować i łyka wszystko jak młody pelikan co mu powiesz, piszecie razem na pw dzielicie się prywatnymi wiadomościami dziewczyn i co gorsza udostępniacie to na forum publicznym, nikt tak nie robi oprócz was dwóch, byś się wstydził ogar.   xD Toż on bidok już się wysławia jak ty, uczeń przerósł mistrza.   :P

Edytowane przez deSilva
Opublikowano (edytowane)

Gdzie i co ja mu udostępniam?... Tera właśnie ty robisz zwidy i prowokacje bo tego nie obronisz co tu robiłeś i tyle.... Wszyscy to widzą i już żadna się nie da nabrać na te umizgi starca.... 😁

On wszystko co tu wkleja to jest z ogólnego i tyle... Do niego pretensje kieruj nie do mnie.... Zresztą co to zakazane jest czy jak... Nie polubił cię to co ja temu winien ? 

Edytowane przez ogarek