Skocz do zawartości

Rozmowy o wszystkim i o niczym osób w związkach

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

No i dobrze🙉😿😿😿

Co to zmieni... Nic. A właśnie tesia dziękuje za życzenia... 🥰Odezwie się niedługo 😙

Edytowane przez Nikolaxd
Opublikowano

Lepiej ograniczyć oddziaływanie mojej osoby na niewinnych ludzi 🙄🤦‍♀️

Opublikowano

Roman nie pozwalaj sobie na takie teksty.. 

Nie bądź ciulem jak ten z Orawy 😜

Opublikowano

Ciekawe ja nic nie muszę.. Może Ty Romku zobacz gdzie cię nie ma😂🙄

Tylko daruj już tym kotom😔😔😔

Opublikowano

Właściwie to jedno muszę... Stwierdzić, że nie chcę dalej prowadzić z Tobą tej konwersacji ponieważ jakieś dziwne zachowania wprowadzasz absolutnie nie w moim guście żegnam😄🤫😂😂

Opublikowano

To weź grzecznie wszystkie tabsy a nie chowasz pod językiem😂😂😂😎🤣

Opublikowano

Masz czasami takie odpały, zwróć na to uwagę a nie zaraz się obrażasz i blllbllle bllle

Opublikowano
3 godziny temu, Sean napisał:

Nie no można spróbować tak jak proponujesz, ale z drugiej strony nie chce mi się pokazać i jak mam mówić że ładna, a jak się okażę że jednak mniej ładna i wpierd*lę kogoś na minę?  :P  no jedynie tak jak mówisz, można by te nieuwzględnianie reklamacji zastosować, ale wtedy mniej potencjalnych chętnych jak bez gwarancji.   xD Ja mogę i uwierzyć że ładna, zwłaszcza jak zdrowo pochlam,    xD  ale ludzie, no ja z nią spał nie będę, to jak można w żywe oczy kłamać komuś, ktoś w końcu ją obejrzy dokładnie i na trzeźwego i  jak ja będę wyglądał, cała reputacja na nic, ludzie są pamiętliwi, zwłaszcza jak chcą swoją bezradność zwalić na kogoś.     :D Musi się pokazać, inaczej nie podejmuję się sprawy.  :P

Wiesz, reklama dźwignią handlu. Zresztą jak zamawiasz towar kurierem, to też nie wiesz co przyślą :).

2 godziny temu, Nikolaxd napisał:

Nie ma sprawy😛😎

&key=4ddd69c9f7bf45ccd6f227bb8d175ae1005

image.png

Jak możecie..oceniacie jak jakąś klacz na wybiegu😠😠

Jak Ty się jeszcze lalkami bawisz, to nie ma co się dziwić, że nikogo nie znalazłaś :P.

1 godzinę temu, Nikolaxd napisał:

... A ona taka, siaka  i jeszcze taka i taka 🤔🤣🤣🤣😂😂😂 A ja wcale nie taka... Tzn. Nie taka jak myślicie😄😄😄😄😄😄🤫

Odnośnie tych dwóch Twoich wpisów, możesz mi powiedzieć,

5 godzin temu, dsbh napisał:

Weźmy Nikolę. Wydaje się osobą energiczną, dość ostrą powiedział bym i ma swoje zdanie,  Jest dziewczyna młoda, ładna, po prostu super. Jest jednak jeden szczegół, ma charakter. 

gdzie napisałem nie prawdę lub coś nie właściwego 🤔 ?

Opublikowano
3 godziny temu, Nikolaxd napisał:

... A ona taka, siaka  i jeszcze taka i taka 🤔🤣🤣🤣😂😂😂 A ja wcale nie taka... Tzn. Nie taka jak myślicie😄😄😄😄😄😄🤫

Myślałem że znasz żarty, ale widzę że nie, lubię Cię i jak Ci będzie źle, to wezwij mnie.   :P Zjawię się. :P

Opublikowano
Dnia 17.06.2020 o 22:05, marobas napisał:

malinki na plantacji...! :D  o te na szyi trzeba się bardziej postarać, niż tylko  napisać że się ma ochotę... :D

Noooo !!! Trzeba się postarać )))

Dnia 16.06.2020 o 10:47, marobas napisał:

@up -ja to znałem, ze na drugi dzień po randce, mężczyzna chwali się kumplom: Wiecie co... wczoraj byłem na randce, z taką zajeb*stą laską, i jeszcze do wczoraj była dziewicą...!
-ona do koleżanek: był taki napalony, że zapomniał mi zdjąć majteczki :D

Aaaaaleeee !!!  A gdzie tak robią ???  Teraz to nie mają gdzie ))) A może w aucie ??? 

Opublikowano

A cóż taka ciekawska gdzie to robią, co cnota pali, czy majtki piją za bardzo.   xD

Opublikowano (edytowane)

Tak mówią, ale nie wierzy panna w te ploty.  :P Niespotykanie spokojny człowiek jestem.   :)

Edytowane przez Sean
Opublikowano
19 minut temu, Nikolaxd napisał:

Wzywam🙄

Czy to do mnie pan napisał ? :)

Przed chwilą, Sean napisał:

Tak mówią, ale nie wierzy panna w te ploty.  :P

A dlaczego nie wierzyć ? Jak widać... Że to prawda. Tylko może dlatego, że tu takie typowo męskie towarzystwo. A gdzie te panny jeszcze udzielają się?

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)

Nie proszę Pana... 🙄 Nie do Pana😉🤔😎😉

Edytowane przez Nikolaxd