Skocz do zawartości

Rozmowy o wszystkim i o niczym osób w związkach

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiesz co Nikola, Ty mi się pokaż, a jak jesteś ładna, to zareklamuję Cię na forum.   :P  xD

Opublikowano

Nie chce to nie, chciałem za darmo ją zareklamować, teraz jak będzie chciała to zapłaci mi grubą kasiorkę.   :P   xD

Opublikowano

Nie wierzę że aż tak chcesz się poświęcić.  :P Jest pewnie jakieś drugie dno w tym wszystkim.   xD

Opublikowano
11 godzin temu, Sean napisał:

Nie chce to nie, chciałem za darmo ją zareklamować, teraz jak będzie chciała to zapłaci mi grubą kasiorkę.   :P   xD

@Sean a Tobie to udało się tutaj kogoś zeswatać, czy tylko się starasz :) ?

Opublikowano (edytowane)

Czy ja się staram? ja sobie żyły wypruwam   :P tylko co to da jak wszyscy tylko udają że chcą kogoś znaleźć  xD

Kawalerowie od lat ci sami, no niby szukają, ale wszystko robią żeby nie znaleźć, panna jak się jakaś trafi, to jest już zazwyczaj w takim wieku że bardzo by chciała,   :P  no ale strasznie się boi   xD strach ją tak paraliżuje że może źle trafić, że kosztem staropanieństwa dalej czeka chu go wie na co, ciągle im się wydaje że są tak atrakcyjne {chyba dla starego dziada} że mają jeszcze duuuuużo czasu i prędzej czy później zjawi się królewicz na białym koniu. I weź tu co zrób, nie da się najlepszemu.   :D

Edytowane przez Sean
Opublikowano (edytowane)

Jak nie pomagają prośby ani groźby, to inaczej z Tobą nie mogę.   :P  Zapomniałaś dodać - no tego się po tobie nie spodziewałam.   xD

Edytowane przez Sean
Opublikowano
2 godziny temu, Sean napisał:

Czy ja się staram? ja sobie żyły wypruwam   :P tylko co to da jak wszyscy tylko udają że chcą kogoś znaleźć  xD

Kawalerowie od lat ci sami, no niby szukają, ale wszystko robią żeby nie znaleźć, panna jak się jakaś trafi, to jest już zazwyczaj w takim wieku że bardzo by chciała,   :P  no ale strasznie się boi   xD strach ją tak paraliżuje że może źle trafić, że kosztem staropanieństwa dalej czeka chu go wie na co, ciągle im się wydaje że są tak atrakcyjne {chyba dla starego dziada} że mają jeszcze duuuuużo czasu i prędzej czy później zjawi się królewicz na białym koniu. I weź tu co zrób, nie da się najlepszemu.   :D

Wydaje mi się, że w takim razie powinieneś zmienić technikę. Zamiast zachęcać, zacznij zniechęcać. Zakazany owoc podobno najlepiej smakuje :). Weźmy Nikolę. Wydaje się osobą energiczną, dość ostrą powiedział bym i ma swoje zdanie, czyli nie wie co to kompromis, w jej słowniku nie ma takiego wyrazu. Powinieneś więc mówić. Jest dziewczyna młoda, ładna, po prostu super. Jest jednak jeden szczegół, ma charakter. Bierzesz na własną odpowiedzialność :P. Powinieneś też dodać, czy uwzględniasz reklamacje po odejściu od kasy :). Wejść na minę jest łatwo. No chyba że faktycznie wszyscy szukają aby nie znaleźć.

Opublikowano (edytowane)

Nie no można spróbować tak jak proponujesz, ale z drugiej strony nie chce mi się pokazać i jak mam mówić że ładna, a jak się okażę że jednak mniej ładna i wpierd*lę kogoś na minę?  :P  no jedynie tak jak mówisz, można by te nieuwzględnianie reklamacji zastosować, ale wtedy mniej potencjalnych chętnych jak bez gwarancji.   xD Ja mogę i uwierzyć że ładna, zwłaszcza jak zdrowo pochlam,    xD  ale ludzie, no ja z nią spał nie będę, to jak można w żywe oczy kłamać komuś, ktoś w końcu ją obejrzy dokładnie i na trzeźwego i  jak ja będę wyglądał, cała reputacja na nic, ludzie są pamiętliwi, zwłaszcza jak chcą swoją bezradność zwalić na kogoś.     :D Musi się pokazać, inaczej nie podejmuję się sprawy.  :P

Edytowane przez Sean
Opublikowano (edytowane)

Nie ma sprawy😛😎

image.png

Jak możecie..oceniacie jak jakąś klacz na wybiegu😠😠

Edytowane przez Nikolaxd
Opublikowano (edytowane)

Ale kogo oceniamy? nikogo na razie nie oceniamy.    :) Pamiętaj że każdy facet jest wzrokowcem, więc na pewno będzie się liczyło pierwsze dobre wrażenie.   :P

Edytowane przez Sean
Opublikowano

Aaa to co czytać niby nie umiem? Nie cygań, nie cygań🤦‍♀️😅😅😅 

Opublikowano

... A ona taka, siaka  i jeszcze taka i taka 🤔🤣🤣🤣😂😂😂 A ja wcale nie taka... Tzn. Nie taka jak myślicie😄😄😄😄😄😄🤫

Opublikowano

Zapewne jesteś brzydka i wredna i temu NIK Cię nie chciał.... Fajne babki mają facetów i tyle... 😋😂😂😂😂