Skocz do zawartości

Rozmowy o wszystkim i o niczym osób w związkach

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Plus i minus to jedyne co widzę 😅🤣🤣🤣

Co tam słychać? 

Opublikowano (edytowane)

Chłopaki znajdźcie sobie dziewuchy takie no góra ze 25 lat, do 30-tki, to już ostateczność, tym to jeszcze się chce, starsze panny to makabra.  :D

Edytowane przez Sean
Opublikowano (edytowane)

O to to to, wiedziałem że wiesz co robisz.  :P Taką to jeszcze ustawisz, ale ustaw taką pod 40-tkę.   xD

Edytowane przez Sean
Opublikowano

Ustawić to można dziecko , dorosła osobę ciężko przestawić aby zmieniła nawyki. Moim zdaniem nie powinno się tego robić albo akceptuje się ta osobę taka jaka jest albo nie. Życie to sztuka kompromisu. 

Opublikowano (edytowane)

Zapamiętaj jedno, kobiety uznają kompromis, ale w wykonaniu partnera, a jak będziesz liczył na ich dobrą wolę, to dasz palca, a stracisz rękę.  :P

Edytowane przez Sean
Opublikowano

Masz złe doświadczenia @Sean. Ja to chodzący kompromis i to mój problem, bo nieodpowiedni ludzie umieją to wykorzystać na swoje kopyto😢😛

Opublikowano

Ja akurat nie mam złych doświadczeń, ale znajomi mają, za miękką d*pę mieli. 

Opublikowano

Nie wiem gdzie poszli, Nikola to wiem że poszła na kompromis   :P a reszta to nie wiem.    :D

Opublikowano

Pigmei Ty chyba myślisz, że nic innego nie robimy w sobotni wieczór, tylko siedzimy w necie😋😄😅 ja mam winko i tesie i siedzimy sobie i opowiada mi fajne rzeczy👍😉

Taki relaksik po bardzo ciężkiej dobie🤦‍♀️🤕🙄

Opublikowano

Ale mi relaksik.... Żeby Ty chłopa miała to rozumiem a tak  to tylko opowieści.! 😭