Skocz do zawartości

Rozmowy o wszystkim i o niczym osób w związkach

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem co... ona jest gorsza ode mnie😅😛😛😛 

I dobrze Kalina że nie wierzysz ale na pv chyba warto byśmy się skonsultowały. Tak jak nasi koledzy tu obecni i nie tylko co Ty na to? 

Opublikowano

Hahahaha konsultacji potrzebują,    xD   zazwyczaj kobiety przy facetach prowadzą wojnę między sobą z zazdrości.   :D

Opublikowano (edytowane)

Skonsultowały w sprawie ... księcia czy księdza :P ? 

@Sean Mhm... jak jest o kogo i poco, to prowadzą :P :D 

Co to za nick Sean1 z takim samym avatarem jak Twój? 

Edytowane przez Kallina86
Opublikowano (edytowane)

Ci.... Kalinko później Ci wytłumaczę 😅😎

😅😎

Wytłumaczę odnośnie księcia z Seanem1nie mam nic wspólnego 

Sean a ja z koleżanką nie będę rywalizować... Ponieważ nie interesują nas ci sami faceci... Proste😜

Edytowane przez Nikolaxd
Opublikowano (edytowane)
14 minut temu, Kallina86 napisał:

Co to za nick Sean1 z takim samym avatarem jak Twój? 

To mojego brata ciotecznego.   xD

12 minut temu, Nikolaxd napisał:

Sean a ja z koleżanką nie będę rywalizować... Ponieważ nie interesują nas ci sami faceci... Proste😜

Nie no ładnie że chcecie ustalić czyj której.   :P  xD

Agresywne Szalenie Kobiety Walczy Nad Mężczyzna Zdjęcie Stock - Obraz  złożonej z związek, szalenie: 79604210

Edytowane przez Sean
Opublikowano

O sprawa ma być jasna😄😂😂😂drań😝😝😝😝😜

Opublikowano

A podobny jakby bliźniak ;) 

Denerwują mnie Ci moderatorzy i admini. Ostrzeżenie, bo ktoś posta pod postem zacytował, wielka afera, bo ktoś dwa konta ma. A jak ktoś ma blisko 10 i to ze wszystkich korzysta, to już problemu nie ma. Jak sobie z tym nie radzą i wiedzą, że radzić nie będą to niech zmienią regulamin. 

Opublikowano

Zablokowali mnie niesłusznie na rok, to założyłem drugie, ale i  z tamtego nie szło korzystać i tak zostało.

6 minut temu, Nikolaxd napisał:

O sprawa ma być jasna😄😂😂😂drań😝😝😝😝😜

A o Tess nie zapomnijcie do podziału, żebyście jej nie wyrolowały czasem.   xD

Opublikowano

Tak tak, na pewno nie słusznie :P Jak blokują słusznie, to idzie korzystać z innego ;) 

Tak tylko pytałam z ciekawości. Jak się wpisuje @ i czyjś nick, to w sumie jest wiele różniących się tylko cyferkami. Współczuję przyszłym pokoleniom. Jak nie zmienią alfabetu, to wszystko będzie pozajmowane. 

Opublikowano (edytowane)

Jak Cię zablokują i robią Ci na złość to załóż z podobnym nickiem i awatarem i czekaj w nieskończoność na akceptacje pierwszego posta. Ale dobrze że mi o nim przypomniałas, już go nie ma.

Edytowane przez Sean
Opublikowano (edytowane)

Żeby później nie było że dziewczyna wróci, a tu już wszyscy rozdysponowani tylko Sean się został i co będzie ze mną robić, chyba pasjansa układać.   xD

Edytowane przez Sean
Opublikowano

Nie martw się Sean wiem że Ci się to marzy, ale ona już jest stracona😔

Opublikowano
2 godziny temu, Kallina86 napisał:

Tak tak, na pewno nie słusznie :P Jak blokują słusznie, to idzie korzystać z innego ;) 

Tak tylko pytałam z ciekawości. Jak się wpisuje @ i czyjś nick, to w sumie jest wiele różniących się tylko cyferkami. Współczuję przyszłym pokoleniom. Jak nie zmienią alfabetu, to wszystko będzie pozajmowane. 

Nie bij piany bo sama miałaś drugie konto... Powody są różne i nie wazne jest pod jakim nickiem, ważne że człowiek ten sam i jest sobą a nie kimś z kosmosu... 😋

Opublikowano

Kurczę, nie było mnie tu dobre 5 minut i tyle do czytania O.o

To że niepełnosprytnego Bolusia  nie tylko brzuch boli to można się przyzwyczaić,

ale porozumień na wyższym poziomie jeszcze tu nie grano. Teraz opiszcie kto komu przydzielony, za ile i na ile bo nie wiem czy aby jestem z tej czy innej bajki xD

Opublikowano
20 minut temu, ogarek napisał:

Nie bij piany bo sama miałaś drugie konto... Powody są różne i nie wazne jest pod jakim nickiem, ważne że człowiek ten sam i jest sobą a nie kimś z kosmosu... 😋

To było 3 😉 Drugie nadal mam. 

Opublikowano

Lo kurka to łorowiaka  nie dogonisz 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Opublikowano
1 godzinę temu, Nikolaxd napisał:

Nie martw się Sean wiem że Ci się to marzy, ale ona już jest stracona😔

Przepraszam lecz za siebie mów.  :P

59 minut temu, Pigmei napisał:

Kurczę, nie było mnie tu dobre 5 minut i tyle do czytania O.o

To że niepełnosprytnego Bolusia  nie tylko brzuch boli to można się przyzwyczaić,

ale porozumień na wyższym poziomie jeszcze tu nie grano. Teraz opiszcie kto komu przydzielony, za ile i na ile bo nie wiem czy aby jestem z tej czy innej bajki xD

Spokojnie, jeszcze nadal negocjują jak kiedyś w Jałcie.   :P  raczej martw się po której stronie xD  zostaniesz.

Opublikowano

Nic nie za siebie, nic nie za siebie😋 

Tylko się nie irytujcie😰😰😰nic nie poradze🤦‍♀️😋😋😋

Opublikowano (edytowane)

Coś się te negocjacje długo przeciągają, pewnie każda walczy o nasze wpływy zawzięcie, no i się nawet nie dziwię.   xD Albo już się dobrze pokłóciły.    :D

Edytowane przez Sean