Skocz do zawartości

Rozmowy o wszystkim i o niczym osób w związkach

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

😝😝😝😝😝😝😝😝😝😝😝😝🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

😝

Edytowane przez Nikolaxd
Opublikowano (edytowane)

Ktoś mnie woła czy mi w uszach dzwoni? :D orawiok woła Kalinę, Kalina mnie woła, to teraz ja chyba muszę wołać orawioka żeby trójkąt zamknąć.   :P Ale ja się do niego tyłem nie obrócę, nie ma głupich.   xD

Edytowane przez Sean
Opublikowano (edytowane)
10 godzin temu, Kallina86 napisał:

@Sean Tak sobie myślę, że chyba dopiero może Ci zadzwonić :P To tak po pierwsze. A po drugie, to nie! Niczego nie musisz, a już na pewno nie musisz tego :D 

Ok. ale mógłbym Cię wyswatać z Romkiem jakbyś chciała, zobacz jak Nikola z Pigmeiem się gdzieś zadekowali razem.   xD

Ty nie czekaj czy to wypali czy nie, bo jak wypali to możesz się do mnie nie dopchać, taka będzie kolejka.   xD A jak rozładuję kolejkę, to też się nie dopchasz, bo będę musiał się ukrywać przed gniewem niezadowolonych małżonków.  :P    xD

Edytowane przez Sean
Opublikowano

Ty mnie nie musisz swatać! Ty mnie tylko denerwować przestań :P Wystarczy, że sprzedać mnie chciałeś, dość tanio, a i tak chętnych nie było ;) 

A tą kolejkę i brak możliwości "dopchania się" zauważyłam 😜 

Opublikowano (edytowane)

Kallina zrób Seanowi na złość i sama postaraj się o swojego wybranka :P Przy czym zaznaczamy, uwierzymy jak go zobaczymy ;)

Potraktuj to jako swoje  wyzwanie czy jak tam modnie tłumaczą -challenge. :D

Edytowane przez Pigmei
Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, Kallina86 napisał:

Ty mnie nie musisz swatać! Ty mnie tylko denerwować przestań :P Wystarczy, że sprzedać mnie chciałeś, dość tanio, a i tak chętnych nie było ;) 

No to co da podnoszenie ceny jak klienta nie było?  :D  tu by trzeba jakąś promocję zastosować, ale spokojnie ja się sprawą zajmę, tylko daj mi wszelakie plenipotencje.   :P    xD    Romku, dziewczynę miałbym dla Ciebie, co Ty na to?  :P  może być Twoja.  :P Oooo a jaka wygadana, a jaka ładna, no wychowanie wręcz arystokratyczne, w gospodarstwie Ci pogrzebie, wszędzie Ci pogrzebie.   :P

5 godzin temu, Roman4321 napisał:

Kalinkakalinkakalinkamaja

Edytowane przez Sean
Opublikowano

Plenipotencja, gdzie ja to słowo ostatnio widziałem 🤔,,, a już wiem Lalka Prusa, :)  Zaraz będą pytania "ale o co chodzi" xD

Sean to Ty nie zauważyłeś że Kallina nie gustuje w południowcach? ;):P

• Thanks 1
Opublikowano (edytowane)

Nie wiem Pigmei skąd Ty masz informacje że gustuje w jankesach.   xD

28 minut temu, Kallina86 napisał:

@SeanChyba jednak z Tobą nie gadam ... 

Nie denerwuj się , bo się spocisz.   xD

I chciej tu człowieku komuś zrobić dobrze, to się wypnie na ciebie.  :P   :D

Edytowane przez Sean
Opublikowano (edytowane)

Cały czas mam B|

Edit

6 godzin temu, Sean napisał:

I chciej tu człowieku komuś zrobić dobrze, to się wypnie na ciebie.  :P   :D

Możesz mieć w tym stwierdzeniu sporo racji, jak się odpowiednio wypnie to można się  skusić i w rezultacie zrobić dobrze ;)

No ale jakbyś chciał dobrze coś uklecić Kallinie to znajdź jej faceta który mieszka nie dalej jak 100 km od niej :P

Edytowane przez Pigmei
Opublikowano

Ta pikno awatar zwaliła, ta pikniejszo się obraziła, a idź pan w chusteczkę z taką robotą.    xD

Opublikowano

Było o co? jak nie znają żartów, to ja palca nikomu w d*pie trzymał nie będę.

Opublikowano (edytowane)

Tess zawsze taka była, i tylko udowodniła że to ona, nie żadna Nikola. Kto nie zna żartów, nie wiem na co liczy? Weź na zdrowy rozum, dwie stare panny, praktycznie identyczne myślenie i zachowanie, no gdzie takie coś. Jedna głupa pali i tyle.

Edytowane przez Sean