Skocz do zawartości

Rozmowy o wszystkim i o niczym osób w związkach

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Profil usunięty
Opublikowano

Oooooo słuszna myśl, co Wy Panie na to? :P i psa dobrze jest od czasu do czasu spuścić z łańcucha. :lol: Teraz to chyba nawet trzeba. :lol:

Opublikowano

@pawel885 mój mąż popiera Cię choć Ja wszystkich seriali nie oglądam....a jak spotka się z kolegami no to afery nie ma gorzej z nim na drugi dzień bo cierpi

Gość Profil usunięty
Opublikowano

Właśnie, niczego tu nie ukrywamy. :P

Opublikowano

@GoRAL1 widzę Cię widzę a i rozumie że przedtem na tej poprzedniej stronie to miałeś burę jak jakaś napisała ale to i dobrze bo kontrola musi być nad chłopem bo inaczej to małpiego rozumu dostaje na wolności panowie bez urazy

Opublikowano (edytowane)

W moim przypadku jest podobnie co się trzeba nacierpieć , a najbardziej to bolą uszy :lol:

Jak zaczął sie ten temat to zaraz pytała co mam taki dobry humor

Edytowane przez GoRAL1
Opublikowano

ooo Fajne :) Temat w końcu alternatywny dla Dziewczyny na... itp.. gdzie tylko smutki i gorzkie żale... ;) bo juz od przeszło roku nie mam o czym tam rozmawiac... ;)

Gość Profil usunięty
Opublikowano

Meg idziesz mi tu czy mam Ci wysłać osobne zaproszenie? :P :D

Gość Profil usunięty
Opublikowano
@ kristoforn żadnego podziału nie zrobiłem tylko zapytałem z grzeczności. Radzę czytać ze zrozumieniem albo cytować dokładnie ;)

Spokojnie, Ty tylko "przelałeś czarę goryczy" :P to już od dawna wisiało w powietrzu. :P

Tomek jak się dadzą, to za co mam karać. :P

Opublikowano
Meg idziesz mi tu czy mam Ci wysłać osobne zaproszenie?

Za Tobą pójdę jak na bal .... :D

A Ty tam wracaj ....''Wolni ''tak łatwo się nas nie pozbędą ,ponieważ kto co niektórych trochę pokory nauczy ^^

Gość Profil usunięty
Opublikowano

Za Tobą pójdę jak na bal .... :D

A Ty tam wracaj ....''Wolni ''tak łatwo się nas nie pozbędą ,ponieważ kto co niektórych trochę pokory nauczy ^^

A i wrócę, ale tylko jako moderator. :lol: A Wiesz że u mnie słowo droższe od pieniędzy. :D

Gość Profil usunięty
Opublikowano

Mężatki mają rozum i kochają swoich mężów nad życie i nie dadzą się zbałamucić ;) ;) ;)

Hahahaha, bo Ty nie wiesz że nie oparła byś się mojemu urokowi. :lol: