Skocz do zawartości

Rozmowy o wszystkim i o niczym osób w związkach

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

🤔😅🤣🤣😋

IMG_20200824_105747.jpg

Edytowane przez Nikolaxd
Opublikowano (edytowane)

Masz pozdrowienia a mi się nudzi😅😛😛😛 🙄🙄

Edytowane przez Nikolaxd
Opublikowano

Ze jak? Nudy?? Przecież jedziecie  więc nie jesteś sama :P

Do Łeby mam raptem nieco ponad 100 km ,ale niestety jadę już do serwisu po części czyli jak  dla mnie to w przeciwnym kierunku

Opublikowano

A szkoda😋😛😛😛

Piwko już mam🤫🤫🤫

IMG_20200824_130543.jpg

z siostrą jadę 🥰

Opublikowano (edytowane)
18 godzin temu, Nikolaxd napisał:

Piwko już mam🤫🤫🤫

IMG_20200824_130543.jpg

Takie słabe?, ja jak kilka mocnych wypiję to mi z kranu leci w tych procentach, można od razu brać z gwinta, a kolorek słomkowy że łaaaaa.   :P   xD

Cytat

Wiesz, że ja wiem, że nic nie wiem 😂przynajmniej tyle wiem😷😷😷😅🙈 i w tej kwestii jesteśmy zgodni😉

Pozdrawiam a piwko nie wypite😔

Nie piję ciemnego piwa. Pozdrawiam. :)

Edytowane przez Sean
Opublikowano (edytowane)

Słabe? Przyznam że nie wypiłam tylko tak pianki spróbowałam i fujjjj😭😝😝😝😝😝😝😝😝😝😝🙈🙈

Ty co pijasz?  Chyba nie to co oddajesz bo to trujące😉😉😉😜

Edytowane przez Nikolaxd
Opublikowano (edytowane)

Wy jesteście psycho🤔🙈🙈🙈

Po co opisywać? Żebyś miał o czym pisać długie priwy, tematy już Ci się wyczerpały? 😂😛😛😛 Nawet mnie to nie interesuje to nie odpowiadaj a i odpowiedzi nie oczekuj. 

Edytowane przez Nikolaxd
Opublikowano
6 godzin temu, Nikolaxd napisał:

Słabe? Przyznam że nie wypiłam tylko tak pianki spróbowałam i fujjjj😭😝😝😝😝😝😝😝😝😝😝🙈🙈

Ty co pijasz?  Chyba nie to co oddajesz bo to trujące😉😉😉😜

No wiesz, może piłaś z brudnego "kranu".  :P  xD

Ja piję piwo, a piwo dobrze smakuje.    :P

Opublikowano

Masakra🙈🙈😋😄😄😄 macie szczęście, że muszę produkcję obczaić🤒😬 bo inaczej byście piskali cieniasy😋

Opublikowano
4 godziny temu, Nikolaxd napisał:

Wy jesteście psycho🤔🙈🙈🙈

Po co opisywać? Żebyś miał o czym pisać długie priwy, tematy już Ci się wyczerpały? 😂😛😛😛 Nawet mnie to nie interesuje to nie odpowiadaj a i odpowiedzi nie oczekuj. 

A mnie też mało interesuje co tam robisz za kulisami😝 To Sean lubi taką tematykę... Wiesz jak się podlizać 😂

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, Winnetou napisał:

A mnie też mało interesuje co tam robisz za kulisami😝 To Sean lubi taką tematykę... Wiesz jak się podlizać 😂

A idź dalej owce doić.   :P

47 minut temu, Winnetou napisał:

@Kallina86 a może byśmy to przełożyli na następny weekend? bo w tą sobotę pracuję, a to jednak kawał drogi do Suwałk, żeby tak na jeden dzień

O czym ty chłoptasiu marzysz.   xD Aś mnie k**wa rozbawił.   xD

Edytowane przez Sean
Opublikowano

Dopiero co Bolek tak pisał  :P:ph34r:

Dnia 20.08.2020 o 21:38, Winnetou napisał:

Jeszcze w tym roku kalendarzowym nie zamieniłem z nikim słowa na pw. Tak że spokojna jej ondulowana:)

Opublikowano

Nie no on pisze, tylko żadna mu nie odpisuje i prawda jest taka że jednak nie zamienił z nikim słowa.   :P

Opublikowano

Super! 😊 ale to się jeszcze zgadamy, bo wiesz... Ależ nie martw się! , nie dowie się na pewno... coś wymyślę😉 Tak, dwie pary wezmę, a ty też załóż te czerwone, tylko nie z matury.Żart. O matko! przecież wiem, że nie mówisz o skarpetkach. Skarpetki też dwie...No wiem, że pary! . Te co mam na sobie i drugie na zmianę. Tak? dla mamy kwiaty i bombonierkę, tą droższą za 20.99, a ojcu krawat i samo co?? Aaa samogon!... się wystraszyłem, że samochód😂 To na razie tyle... Ja ciebie też...Pa

• Haha 1